Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-29, 14:25   #16637
paulinkosia
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny...
Czyli....
Jak ja normalnie mieszkam w Łodzi i tu mi przychodzą paczki, najczęściej na COK.
To ja na całe wakacje jadę do Murzasichla (koło Zakopanego) to mogę w formularzu napisac, że chcę zmienić adres dostawy na Murzasichle, i paczka mi wtedy tam przyjdzie?
można tak jak to jest inne miasto (wieś) i w ogóle?
Czy będę coś za to dopłacać? i w jakim terminie wtedy przyjdzie paczka? w takim, jakbym ją normalnie do domu zamawiała?
Paczka przyjdzie Ci zgodnie z dostawami okręgu w Murzasichlu. Najlepiej zadzwoń isię spytaj na kiedy byś miała tam paczkę

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Czy tylko mnie przysyłają takie wybrakowane katalogi dwurubryczkowe, oczywiscie o naklejkach ani mru mru
Mi też przysyłają z dwoma rubryczkami - k8 i K9 ale do K8 mieli wysłac mi listownie naklejki bo w paczce ich nie miałam..no i oczywiście nie wysłali Ale te naklejki dawali chyba tylko tak jednorazowo bo już na formularzu k9 nie ma o nich mowy.

Cytat:
Napisane przez kamilcia.Nowa Pokaż wiadomość
Kochaniutkie a torebeczki papierowe ( mini ) to sa naprawde mini??Wejdzie w nie np szampon? albo jakis krem 75ml..?
Zmieści się w nich tusz do rzęs,szminka,cienie,czy podkład. Tak z 3-4 sztuki takich szminek,tuszy wejdzie
wiem że ludzką rzeczą jest pytać i nie mam nic przeciwko i chętnie udziele ci odpowiedzi..ale czy Twoja koordynatorka/liderka nic ci nie tłumaczyła o Avonie? Czy jak to wyglądało ? Bo ja pamiętam moja to mi nawet pokazała jak torebeczki wyglądają,wszystko wytłumaczyła co się wlicza a co nie do zamówienia

Edytowane przez paulinkosia
Czas edycji: 2007-06-29 o 14:29 Powód: dopisek
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora