2014-06-01, 19:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
Cytat:
Napisane przez mia00
Ooo a mi się podobają, są dość proste i eleganckie i mają stonowany kolor i jeszcze nie raz je założysz. 
Ta no leń, a ja tyle muszę robić a on sobie chrapie, co mnie denerwuje 
no to powiem Ci, że faktycznie musi pogadać z tym szefem.
Tż pojechał i zostałam sama, znowu cały tydzień 
|
Szybko zleci tydzień 
Cytat:
Napisane przez lusia032
Musi, musi tylko co z tego  Już nie raz rozmawiał, szef obiecuje, że coś myśli ale z tego myślenia nic nie wynika
Mój to zawsze pierwszy na nogach i do mnie tylko no wstawaj  a mnie się nie chce i musi mnie za nogi ściągać
Łączę się z Tobą w bólu, też cały tydzień sama. A w przyszły week też nie będziemy mieli dużo czasu dla siebie przez to wesele
Buty niby fajne i podobają mi się nawet. Tylko boje się czy mi nie będą lecieć z nogi, bo tak zawsze jest jak nie są zapinane. Ale może na pięcie się będą trzymać  a i tak muszę coś na przebranie wziąć bo TŻ zagroził, że z parkietu nie zejdziemy ... żartowniś 
|
No to jego szef sobie w kulki leci 
Ciesz się, ze się wybawisz 
Cytat:
Napisane przez lusia032
Prawda, że miło zasypiać i budzić się koło TŻ  Pamiętam jak mój został pierwszy raz
próbowałam już wkładek w innych butach ale nie pomagają. Wezmę po prostu jakieś na przebranie ... albo boso jak TŻ stwierdził
Ja z kolei preferuję sandałki  a że wczoraj kupiłam sobie 5 lakierów śliczniutkie kolory to sobie pomaluję i będę paradować
A ja oglądam top trendy bo dziś kabarety 
|
Ooo to spory zapas lakierów zrobiłaś
Hej
Aaaaa ale imprezę z Majką (moją siostrzenicą) zrobiłam puściłam na cały regulator i głośniki disco polo i z nią potańczyłam, a teraz padam na pyszczek Ale to dziecko ma dobry gust jeśli chodzi o repertuar
Napisałam TŻ, że mam dość dzieci przez najbliższe 5 lat i że Majka przebija wszystkie dzieci jeśli chodzi o humorki, a on "Nasze będzie lepsze, 2,5 roku, negocjujemy" Po moim trupie 
Uwielbiam jego poczucie humoru
|
|
|