Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doviaszcze testy się skończyły, myśmy się ze sobą żżyły.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-01, 21:07   #2114
scrabble1
Zakorzenienie

Dot.: Doviaszcze testy się skończyły, myśmy się ze sobą żżyły.

Cytat:
Napisane przez Annify Pokaż wiadomość
no to coś robisz dla siebie, i super!

niestety i ja mam ten problem 'małych' i na dodatek nierównych. kiedyś wam o tym tutaj mówiłam, później mi przeszło, a teraz od jakiegoś czasu znowu mnie dopadło... wczoraj nawet z tż rozmawialiśmy na ten temat, jakoś go pytałam czy od zawsze tak było, a on mi prosto z mostu powiedział, że od kiedy się spotykamy to jedną pierś miałam większą od drugiej.(a ja na to zwróciłam dopiero uwagę tak z ponad rok temu ) jak zaczęłam mu smęcić, że to niesprawiedliwe itd, to powiedział żebym sobie implanty zrobiła, to będę miała równe. spojrzałam na niego z zamiarem zabicia i pytam, czy serio mówi, na co on w sumie zakończył temat mniej więcej myślą, żebym zajęła się czymś innym niż gadaniem o głupotach.

i mam dwie opcje. albo zapomnieć o temacie i zaakceptować ... albo ?
tylko trudno zaakceptować te sardynki, bo bez stanika bez push-upa to ledwo widać co nieco pod bluzką. kurna smutne, zwłaszcza jak widzę te piękne panienki z wypchanymi cyckonoszami w telewizji, na ulicy, internecie, prasie...

Fallen, z tymi nogami, to niektóre ćwiczenia przykładowo wysmuklają i ujędrniają, może o tym pomyślisz?
No tak ale te telewizyjne to właśnie implanty. Ja myślę, że kiedyś sobie zrobię ale raczej dla poprawienia pewności siebie po porodzie i okresie karmienia. To dopiero nieuczciwe, że kobiecie tak się wtedy zmienia ciało
Ty też musisz to sobie przemyśleć czy zrobić kiedyś ich korektę czy nie ale jak widzę dla Twojego TŻta jest to ważne jak zeszłoroczny śnieg

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Personal_Jesus Pokaż wiadomość
Rok to w wersji optymistycznej, mój brat do 8 roku życia nie pozwalał rodzicom normalnie spać- zasypiał mimo szkoły o 24. A to jeszcze taki wiek,że trzeba było sprawdzić czy umył zęby i dobrze się wytarł
Ja bym mogła mieć, i chcę. Ale coś ojca moim pięknym i grzeczniutkim dzieciom znaleźć nie mogę
No co racja to racja Jak mieszkałam jeszcze z rodzicami siostra miała malucha i chodziło mi głównie o płacz w nocy przez kolki, ząbkowanie i takie tam, potem było już znośnie .
Ojciec też się znajdzie w swoim czasie, chociaż to trochę przykre, że teraz ludzie myślą najpierw o karierze a potem decydują się tylko na jedno dziecko . Ja na pewno chciałabym dwójkę a po cichu liczę na bliźniaki, bo jeszcze w moim pokoleniu nie było a obie babcie miały Jest spora szansa...

Konkursomaniactwo '15
"Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
scrabble1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując