Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 20 - 30 kg
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-02, 08:06   #1010
aamidale
Rozeznanie

Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg

Co do ćwiczeń, ja swego czasu serwowałam sobie mnóstwo rozciągających - jestem zdania że lepszy każdy ruch niż żaden, a rozciągać się uwielbiam. Musisz sama stwierdzić, co lubisz robić z aktywności i tego poszukać

Ja kawę słodzić muszę, bo niesłodzona strasznie mi szkodzi na żołądek. Zainwestuj sobie w smaczne herbaty - najlepiej w sklepie z herbatami, tylko że nie są tanie Niektóre mieszanki zawierają cynamon i wtedy są naprawdę słodziutkie. Ja np. za słodkim nie przepadam, ale za to kwaśny musi być każdy napój. Do czerwonej herbaty zawsze dodaje ok. półtora łyżeczki soku z cytryny. świetna rzecz.

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, jak widzicie wczoraj nie udało mi się napisać - wróciliśmy gdzieś po 20.00 i już nie miałam na nic sił.

Z jedzeniem chyba nie przesadziłam, chodź jedyny grzeszek jaki popełniłam to zjedzenie połowy ciasta owocowego za moje dziecko - nie chciałam robić znajomej przykrości! A ogólnie zjadłam; 2,5 wafla ryżowego, jedną małą kiełbaskę, małą porcję zupy kurkowej i dwa ziemniaki z kawałkiem schabu duszonego i surówką z sałaty i pomidora.

Dziś śniadanko to pół bułki z twarogiem chudym i szczypiorkiem.

Dobra, lecę do pracy papa

Zazdroszczę Ci takiej wesołej, męczącej gromadki

Ogólnie, dziewczyny, które macie dzieci, świetnie że o siebie dbacie. Nie ma dla dziecka drugiego takiego nieszczęścia, jak odejście czy choroba rodzica. Nic nie może się z tym równać i nic bardziej nie zniszczy psychiki młodego człowieka. Musicie być dla nich zdrowe, to chyba najważniejsza motywacja

27.02.2012
aamidale jest offline Zgłoś do moderatora