Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 20 - 30 kg
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-02, 12:40   #1036
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg

[QUOTE=LadyDagaMilon;46713 317]Malinka_Malinka i ewela93 Chwila chwila...... nie chcę dostać bana ,ani byc niegrzeczna ale jezeli nie odpowiadają wam zasady wątku to nikt tu was nie trzyma na siłę i nie zmusza do aktywnosci wypowiedzi, zawsze można założyć własny wątek i zbierać tam osoby takie którym pasują zasady ,Tu od początku takie panują i Jestesmy zgodne w początkowych ustaleniach ,dziewczyny które się przyłaczają to raczej tylko dlatego że akceptują regulamin ,co się równa szanują go

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Wątek tworzymy wszystkie razem. Przynajmniej mam takie wrażenie. Nikt nie pisze, że nie odpowiadają mu zasady, tylko daje propozycje do rozważenia przez wszystkie zainteresowane dziewczyny. Poza tym myślałam, że w naszym wątku panuje możliwość swobodnej wypowiedzi na każdy temat, nie zdawałam sobie sprawy że są tematy tabu niezgodne z regulaminem wątku. Z uwagi na powyższe przepraszam wszystkie dziewczyny, które poczuły się urażone w jakikolwiek sposób moimi wypowiedziami.

Malinka_Malinka jest offline Zgłoś do moderatora