2007-06-29, 21:18
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Cytat:
Napisane przez agness51
No widzisz,takim oto sposobem zaoszczędziłaś pieniądze 
Współczuję,że musisz się uczyć 
|
nooo, tak ksiazka ktorej przede wszystkim szukalam straaaaaasznie droga jest ale nie wiem jakim cudem nagle okazalo sie ze jest w wypozyczalni i to nawet kilka sztuk bardzo sie ucieszylam no i z innych ksiazek tez,bo w domu mam slownik w kompie a jak bym miala w bibliotece siedziec i czytac to bym musiala wertowac taki "zwykly" a strasznie tego nie lubie 
z ta nauka to bym narazie nie przesadzala hihi tzn. jakos tak niby cos robie ale narazie to jeszcze duzo za malo mam nadzieje ze jutro nie bedzie mnie bolec glowa i wkoncu cos ruszy...
Cytat:
Napisane przez anniaa
gujana ale to chyba dobrze ze masz apetyt ?
ja ostatnio wogole prawie nic nie jadłam bo tak mi żoładek nawalał...
|
oj nie nie, nie narzekam, wole miec wilczy apetyt niz tak jak niedawno, jak nie mialam ochoty na nic... tylko tak sie zdziwilam bo naprawde duzo rano zjadlam i na obiad, a nagle taki glod mnie dopadl jak bym nic nie jadla jakiegos tasiemca mam moze ?   
gratuluje szkoly no i ciesze sie ze z Michalem juz lepiej
Cytat:
Napisane przez agness51
Ehh...  Nie podobam się sobie... Co z tego,że noszę same S i M,jak nawet płaskiego brzucha nie mam  Mogę się mieścić w rozmiar 34,ale nadal nie mam na nim żadnych mięśni,w ogóle w spodnie,które ostatnio przymierzałam ledwo się zmieściłam,pomimo,że mam taki sam rozmiar w domu... 
|
Agness, redukcją mięsni nie stworzysz moze jakis konkretny sport, trening.
wyczytalam ze bieganie jest najefektywniejsze jesli chodzi o spalanie kalorii. w 8 min. 100kcal, podczas gdy np plywac trzeba 14 min na te 100kcal. moze sprobuj biegac? na wizazu jest fajny trening dla poczatkujacych, to co ja ostatnio robilam. planuje w niedziele znow sie wybrac, o ile bede sie lepiej czula, bo narazie kater i bol glowy non stop
|