Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-29, 21:18   #4505
gujana
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

No widzisz,takim oto sposobem zaoszczędziłaś pieniądze
Współczuję,że musisz się uczyć
nooo, tak ksiazka ktorej przede wszystkim szukalam straaaaaasznie droga jest ale nie wiem jakim cudem nagle okazalo sie ze jest w wypozyczalni i to nawet kilka sztuk bardzo sie ucieszylam no i z innych ksiazek tez,bo w domu mam slownik w kompie a jak bym miala w bibliotece siedziec i czytac to bym musiala wertowac taki "zwykly" a strasznie tego nie lubie

z ta nauka to bym narazie nie przesadzala hihi tzn. jakos tak niby cos robie ale narazie to jeszcze duzo za malo mam nadzieje ze jutro nie bedzie mnie bolec glowa i wkoncu cos ruszy...

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość

gujana ale to chyba dobrze ze masz apetyt ?
ja ostatnio wogole prawie nic nie jadłam bo tak mi żoładek nawalał...
oj nie nie, nie narzekam, wole miec wilczy apetyt niz tak jak niedawno, jak nie mialam ochoty na nic... tylko tak sie zdziwilam bo naprawde duzo rano zjadlam i na obiad, a nagle taki glod mnie dopadl jak bym nic nie jadla jakiegos tasiemca mam moze ?

gratuluje szkoly no i ciesze sie ze z Michalem juz lepiej

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Ehh... Nie podobam się sobie... Co z tego,że noszę same S i M,jak nawet płaskiego brzucha nie mam Mogę się mieścić w rozmiar 34,ale nadal nie mam na nim żadnych mięśni,w ogóle w spodnie,które ostatnio przymierzałam ledwo się zmieściłam,pomimo,że mam taki sam rozmiar w domu...
Agness, redukcją mięsni nie stworzysz moze jakis konkretny sport, trening.

wyczytalam ze bieganie jest najefektywniejsze jesli chodzi o spalanie kalorii. w 8 min. 100kcal, podczas gdy np plywac trzeba 14 min na te 100kcal. moze sprobuj biegac? na wizazu jest fajny trening dla poczatkujacych, to co ja ostatnio robilam. planuje w niedziele znow sie wybrac, o ile bede sie lepiej czula, bo narazie kater i bol glowy non stop

gujana jest offline Zgłoś do moderatora