Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brązowowłose - ploty i inne głupoty, a czasem jakieś farbowanie ;) część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-03, 11:04   #705
mcromance
Zakorzenienie

Dot.: Brązowowłose - ploty i inne głupoty, a czasem jakieś farbowanie ;) część VII

Kachula WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
http://babblingintheclouds.files.wor...cc19.gif?w=560

Będę trzymać kciuki za fryzjerkę

Cytat:
Napisane przez Mina1991 Pokaż wiadomość
A jak znów wychodzi Wella Color Touch 6/7?
Gorzej niż 6/71?
Ja mam WCT 6/7 na naturalnych ciemny mysi blond (6/1) i poprzednio farbowanych 5/0 z Inebryi, która odrobinę się wypłukała.
Obecne cięcie jest do niczego, ale kolor widać:
shit.jpg

A to poprzednie cięcie i ten sam kolor 6/7 tylko przy lekko innym oświetleniu:
IMG_2998 v2.jpg

Cytat:
Napisane przez MorganLeFay Pokaż wiadomość
Sama długość może jakoś znacznie nie różni się od tego co jej pokazałaś natomiast mam wrażenie że za bardzo Ci pocieniowała po wierzchu, tą wierzchnią wartswę chyba masz bardzo krótką Aż dziwne że masz problemy z układaniem, ewidentnie fryzjerka spartoliła to cieniowanie, bo przy takiej długości to włosy same się powinny ułożyć. Pomyśl jednak nad zmianą fryzjerki
Pocieniować lekko chciałam, ale nie tą stronę, którą mi postrzępiła tak mocno, tylko ta drugą, która została prawie nie ruszona...
Może to dlatego, że byłam razem z moją matulą i z nią sobie gadała? Bo poprzednio byłam sama, a ja jak siedzę na fotelu to za dużo nie mówię, bo od razu zaczynam ziewać.
A fryzjerki na razie nie zmienię, bo funduszy mi brak na ceny nawet najmniejszych wypierdków w centrum miasta.

Nie udzielam żadnych porad przez PW, proszę nie pisać.

Edytowane przez mcromance
Czas edycji: 2014-06-03 o 11:48
mcromance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując