Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lilę i Bertusia mamusie już pielęgnują, kolejne swych szczęść wciąż wyczekują cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-03, 19:13   #1282
Juliette25
Zakorzenienie

Dot.: Lilę i Bertusia mamusie już pielęgnują, kolejne swych szczęść wciąż wyczekują c

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Współczuję ale już niedługo powinno ci przejść. Ja w I trym. schudłam 7 kg. takie nudności miałam. A Mała zdrowa jak ryba

Do tej pory infacol i espumisan i nic nie pomagało. Ale powiem tak nie karmię jej cycem od soboty bo:
1. w sobotę zjadłam truskawki niby jadłam tez kilka dni wcześniej i nie miała wysypki ale przed chrztem nie chciałam ryzykować że jednak ją zsypie
2. maż na chrzest dał mi dyspensę na jedzenie wszystkiego i dopiero jutro zacznę ją karmić znowu cycem.
I teraz tak wczoraj wieczorem też była marudna ale tak się nie darła jak podczas kolek więc hm..... nie wiem co o tym sądzić. Dzisiaj znowu była marudna od 13 i poszła spać dopiero o 18(chodzi mi tutaj o spanie w łóżeczku a nie na rękach) ale też aż tak się nie darła. Więc może to moje mleko. albo tylko mi się tak wydaje bo w sumie jak płacze w dzień to tak człowiek tego nie odczuwa jak w nocy. Więc nie wiem co sądzić o tym wszystkim. Ehhhhh
A moze nie trawi laktozy? W kobiecym mleku tez ona jest. Wlasnie my dlatego probujeny z tym DELICOLEM - on nie ma w skladzie w ogole simotikonu a ma laktaze, ktora jest stosowana przy nietolerancji laktozy wlasnie - sprobuj tego - moze stad te kolki?

Moj syn w ogole podczas czuwania nie chce sam nigdzie lezec - a zabawa w bujaku konczy sie po 5 minutach - non stop wisi na raczkach... u ciebie tez tak jest?

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka