Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20kg! - część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-04, 07:45   #260
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII

Miss, no właśnie dlatego moim zdaniem to jest na minus, że dla tak rzadkich spotkań raczej nie warto brać tabletek.

MsE,
7 lat to kupa czasu, zdążysz TŻtowi zostały niecałe 2, więc raczej nie zdążymy

Antykoncepcja na 100 procent
Ja brałam plastry i libido miałam bardzo w porządku, więc nie mogę narzekać

Nam nigdy gumka nie pękła, farta mamy widocznie

Cat, żeby bez gumki móc, to wymaga sporo zaangażowania w metodę termiczno-objawową, nie wystarczy policzyć sobie dni od okresu, czy od owu

Ja nie mam ani czasu, ani ochoty na mierzenie codziennie temperatury, robienie wykresów i analizowanie ich, to jest sporo roboty.

Tak, dziewczyny (i chlopaki) uczą się seksu z internetu I od koleżanek i kolegów. Skądś wziął się ciągle powtarzany mit, że 'za pierwszym razem się nie zachodzi', że 'w czasie okresu się nie zachodzi' i inne takie

Znowu wczoraj nie poszlismy biegać TŻ wczoraj odebrał nasze zaproszenia z drukarni, więc podjarani je oglądaliśmy, sprawdzaliśmy, czy wszystkie są itd.
Poza tym robilismy szczegółową listę, co kto kiedy załatwia. TŻ ma napięty grafik w pracy, ale może uda mu się w poniedziałek wziąć wolne więc planowaliśmy, co załatwimy, żeby jakoś to wolne wykorzystać.

Dziś przyjedzie do nas popołudniu mój przyjaciel, więc go zaprosimy na wesele
Ruszamy teraz z tym koksem

Jestem zła! Mam dziś wolne, zaplanowałam sobie, że się wyśpię do 8-9
To nie, bo się obudziłam o 6:20 Wcześniej niż do pracy! Próbowałam zasnąć, ale o 6:50 już wstałam, bo ileż można. Plus jest taki, że sobie porobię co nieco, bo mam całą stronę w kalendarzu zapisaną, co mam dziś pozałatwiać
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora