Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-04, 12:14   #2015
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią część 17

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Proszę cię, w naszej kulturze można zastrzelić sześć kobiet z czystej nienawiści i mizoginii, a i tak znajdą się tacy co cię poprą lub będą współczuć :P
I tez pamiętam przypadek matki, która zamordowała syna, bo podejrzewała, że był/był gejem.
Jednak gdyby porównać odsetek osób, które u nas popieraja takie okrucieństwa, a u nich, to różnica byłaby drastyczna. Nie powiedziałabym, że w naszej kulturze jest to akceptowane. To że jest jakaś grupa psycholi nie oznacza, że to norma.

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
ja też nikogo z moich okolic nie poznałam, ale może to i dobrze
Ja też się z tego cieszę

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Jezus Maria

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
dobra, bijcie mnie, ale taka ze mnie seksistka że uważam że jak chłopu jest malo to niech wyrywa do roboty a nie płacze u psychoterapeuty prawnika i dziennikarza w tvn że dostął laptopa za 5 tysięcy xd

jeszcze dziewczynie byłabym w stanie to wybaczyć bo mimo tego że szybciej dojrzewają czasem żyją pod kloszem męża i niektóre nigdy nie pracują xddd
Ale to jest ten typ, co nie tak dawno wrzucałaś o nim artykuł? Co go zaniedbali, teraz ma problemy ze zdrowiem?

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;46743292]Na spodnie z linka mam tylko jeden komentarz, "mom jeans" - http://en.wikipedia.org/wiki/Mom_jeans[/QUOTE]
No, tak samo mi się kojarzą.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora