2007-06-30, 08:17
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część II.
ja mam zawsze fale depresji 1-2 dniowe, nie wazne jakie relacje miedzy nami panowaly i "co robilismy razem"
taka moja fala byla tydzien przed wyjazdem, gdy bylam z kims tydzien (nastepnego dnia od 1 spotkania bylismy ze soba na powaznie) , chodzilismy wszedzie, bylismy w domu, odwozil mnie do domu, przedstawil rodzicom mowiac ze jestem jego dziewczyna itd tak jak kazda para. idac do przyjaciolki zadzwonil do mnie i powiedzial ze jego rodzicom sie nie spodobalam a ja jeszcze wyjezdzam i musielismy sie rozstac. ja wiem ze to krotko ale zalamana chodzilam przez 2 dni, ale byl taki jakiego chcialam miec, a nie zawsze moge spotkac takich
przedwczoraj widzialam u niego opis "spotkanie ze slonecznkiem   " . zrobilam mu awanture ze chodzil zalamany po naszym rozstaniu a tu sobie kogos spotyka . tlumaczyl ze to jego kolezanka. a ze zlosci prawie go zablokowalam.
a co do tematu jeszcze
zawsze tak reaguje. nigdy nie zrywam z facetami , to oni ze mna.
i za kazdym razem po tych falach mowie.... do diabla z nim. bedzie nastepny i zaczynam dzialac, poszukuje ew kandydata. nie zaszkodzi zreszta zagadac i spotkac sie z kims, a pozniej ocenic tak czy nie?
a z bylymi utrzymuje kontakt jesli sie da
|
|
|