Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20kg! - część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-05, 19:23   #306
missmanhattan
Zadomowienie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII

Dziewczyny, przepraszam, że mnie tu ostatnio mało, ale u mnie gorący okres. Spałam dzisiaj w nocy niecałe trzy godziny, potem spędziłam kilka godzin na uczelni, wróciłam sie przespać na dwie i pół godziny, teraz pije kawę i powoli szykuję się do dalszej roboty. Czeka mnie dzisiaj kolejna nocka niestety. Staram się jeść jak najbardziej prawidłowo, ale przyznam, że zdarza mi sie zapomnieć o regularności. Mam nadzieję, że nie będę miała jakichś zbyt dużych spadków i w zbyt szybkich czasie, bo szkoda mi skóry :/

Dotka
_ Zaproszenia super. Piękno w prostocie - żadnych koronek, falbanek i innego dziadostwa. No i ogroooomny plus za to, że sami je zrobiliście Wielkie gratulacje wyników u dietetyczki!

Pendulka_ Dzięki! Walczę i ze stresem i z pmsem, póki co jedyne skutki uboczne jakie mi się utrzymują to koszmary. Co się położę na te zaledwie parę godzin to śnią mi się takie okropieństwa, że szkoda gadać. Nie wiem czemu, ale ja tak mam że im bardziej jestem zmęczona w ciągu dnia, tym bardziej później w nocy się to odbija na mnie :/

jmz_ z tymi żylakami to skandal. Dla mnie też logicznym jest, że przede wszystkim Ty powinnaś być pierwsza w kolejce do usunięcia. W końcu człowiek w naszym wieku coraz więcej z nóg korzysta - zaczynamy pracę i ciężko się tak męczyć bez przerwy. Ile kosztuje usunięcie prywatnie? I czy to w ogóle jest jakiś bardzo skomplikowany zabieg?

rzen_ zaciekawiłaś mnie tą kapuścianką na której byłaś. Co to za dieta - cud była? Związek endorfin i ćwiczeń to prawda, ale najczęściej sie wydzielają już pod koniec wysiłku fizycznego, więc najpierw trzeba się wykazać silną wolą A że oprócz tego można je sobie dostarczyć czekoladą lub seksem, to wiadomo co większość ludzi wybiera

catalein_ w stu procentach rozumiem Cię z tymi butami. Ja tez jestem straaaaszną gadżeciarą. Do tego stopnia, że nawet zwykłą szczotkę do włosów kupiłam kiedyś ze sklepu z produktami artystów zamiast kupić zwykłą dziesięć razy tańszą, bo strasznie spodobała mi się jej rączka Jeśli chodzi o buty, to łatwo jest połączyć jedno z drugim - wygląd z komfortem, bo Nike ma rzeczywiście fantastyczne modele. Niestety ceny też ma "fantastyczne" :/ Polecam Ci te Lunarglide5, które dodałaś jako ostatnie. Ja od dwoch lat biegam z Lunarglide4, do tego mam dokupione specjalne wkładki amortyzujące. Jak biegniesz, to czujesz się jak na poduchach. Tylko, że one sa przede wszystkim przeznaczone do amortyzacji podczas biegania po najtwardszym podłożu, czytaj: asfalt. Więc idź w nie w ciemno, jeśli masz zamiar biegać jak ja - między domami, po uliczkach. Bo jeśli po miękkim podłożu - np. jakieś ścieżki leśne itp., to polecam jednak Free Runy, te pierwsze które dodałaś. Aha, i oba modele śliczne oczywiście. edit: co to za przygoda z tym Dukanem tak wcześnie?

eliza_ cieszę się, że dzisiaj już lepiej, bo miałam krzyczeć... :P
cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12)
kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg

"Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!"
missmanhattan jest offline Zgłoś do moderatora