Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nanie, opiekunka do dziecka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-05, 19:47   #15
ajah
wańka wstańka

Dot.: nanie, opiekunka do dziecka

Cytat:
Napisane przez Mirindo Pokaż wiadomość
Drogie Mamy,
Bede zmieniać prace za jakiś czas i pojawiła sie potrzeba rozejrzeć za opiekunka dla 4 letniej dziewczynki. Nie jest to moja biologiczna corka ale wychowuje ja jak swoje dziecko to corka mojego partnera.
Moj partner jest w stanie odwiezc mała do przedszkola rano ale czasami zdarza mu sie wyjazd na 2-3 dni j wtedy bedzie duzy problem. Ja bede pracować od 7 rano a przedszkole czynne jest od 7-mej. Zreszta z domu musze wyjechać odpowiednio wcześniej wiec nie dam rady wozić małej w takich sytuacjach do przedszkola
Nie mamy na miejscu żadnej rodziny ani nikogo kto mógłby nam pomoc. Rodzice partnera sa w stanie zając sie mała w razie choroby ale mieszkają od nad 120 km wiec w razie czego potrzeba czasu zeby dojechali.

Moje pytanie brzmi.
Co robic? idealnie byłoby znalezc kogoś zaufanego kto w sytuacjach nagłych mógłby zawieźć mała do przedszkola, ew zostać z nią do przyjadu dziadków. Tylko gdzie ja kogoś takiego znajdę
Zależy mi na tej pracy bardzo wiec kombinuje...
Daj ogłoszenie.
Z osób, które się zgłoszą wybierz dwie osoby, które będą mogły dzieko odebrać w nagłej sytuacji. Zawsze mieć lepiej kogoś drugiego na wszelki wypadek