2007-06-30, 15:01
|
|
Raczkowanie
|
Zaginiona srebrno-popielata kotka :(
A ja szukam pocieszenia... Mam (miałam) trzy koty. Dwie siostry Misię i Maję i kocurka Kosmitę.
I ponad tydzień temu, Misia uciekła... (po prostu nie wiedziałam, ze ktoś zdjął drzwi z klatki schodowej i mądrala wykorzystała okazje...)
Misia ma 4 lata, nie jest tylko domowym kotem, bo mamy domek w górach i kotki praktycznie pół roku spędzają tam, a drugie pół roku w bloku, a wtedy przewaznie bierzemy je na dłuugie smycze zrobione ze sznurków od bielizny i łazimy po podwórku... tak, ze okolice osiedla znają...
Noc w noc chodzimy i szukamy, jestem okropnym spiochem, a mimo to wstaje o 4 rano (jak tylko sie rozwidni) i wychodze szukać... A ta jakby rozpłynęła się w powietrzu. Wywiesilam ogłoszenia i też nic... :/
Mieszkam w Krakowie, w Nowej Hucie na centrum D - moze któraś z Was widziała srebrno-popielatą kotkę (dokładnie taka jak w reklamie łiskasa)?
Jak myslicie? Wróci? Nie jest taka głupia, umie sobie radzić, poza tym jest kotką, wiec inne koty mogły ją szybko zaakceptować (z kocurkiem by walczyły o terytorium)...
|