Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-08, 18:13   #904
201704210903
Konto usunięte

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIII

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
ile masz dziś???

========================= =================
byłam w kościele w jasnej spódnicy i cały czas myślałam czy jak wstanę to nie będzie na niej krwi i nagle kobitka, która gra u nas zaśpiewała pieśń i się poryczałam jak się wsłuchałam w słowa...no tak jakbym dostała jakiś znak od "Góry"...

"(...) Nic mnie nie zatrwoży już wśród najcięższych burz,
Bo Ty Panie jesteś ze mną.(...)

(...) Tyś jest moją siłą, w Tobie moja moc,
Tyś jest mym pokojem w najburzliwszą noc,
Tyś jest mym ratunkiem, gdy zagraża los,
Moją słabą ludzką rękę ujmij w swoją dłoń. (...)

(...) Tobie Boże miłość, wiarę swoją dam.
W Tobie Synu Boży ufność swoją mam."

więc muszę już wierzyć najmocniej jak umiem
750 - kochana trzymam kciuki za jutro

nie pisałam Wam, ale u mnie dużo się na raz zmieniło - nie wiem czy pamiętacie moje problemy z przełożonym? a więc w pon dowiedziałam się o ciąży, we wtorek on zrezygnowała z pracy a w piątek dostałam ofertę pracy w innej firmie (już po 3 etapach)
właśnie napisałam piękna odmowę i podziekowania za rekrutację

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
A jednak 08.06.cc,9pkt,3290gram . ZapiS ktg masakra asakra. Odrazu na stół. Dwa razy owiniety pepowiną na szyjce. Jest na neonanologi. Tęsknię za nim kocham go najbardziej na świecie. Pisałam Berbie smsa ale jeszcze nie przekazała widzę
9 punktów - czyli dobrze
jaki klocuś z Maxia

Gratulacje mamusiu
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora