Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-09, 20:04   #3886
Magiusa
Zakorzenienie

Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa)

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
A ja im jestem starsza tym więcej rzeczy mnie wzrusza.Kiedyś się nawet poryczałam na występie siostrzeńca w przedszkolu.
Dziękuję Wam za to że jesteście każdej z osobna i wszystkim razem
Calineczko,Sonia,Almariel ,Elinko,Brawurko,Misiak,G ryzeldo,Aggo,Magiusiu,Mle bi,Złośnico,Konsternacjo DZIEKUJĘ ŻE JESTEŚCIE UWIELBIAM WAS
Jeżeli kogoś nie wymieniłam to bardzo przepraszam ale tak nas tu dużo że nie sposób wszystkich zapamiętać)

6 cs @5.07
Ja tez Was wszystkie uwielbiam zawsze siw moge wygadac, wypytac i cos porozkminiac przy was. Gdy siedze tyle w domku to w ogole to dla mnie ozezwienie.

Cytat:
Napisane przez zlosnica_ Pokaż wiadomość
aggo ja nie lubię takich nie wyprasowanych więc musiałam się przemęczyć, uf!
elinka z kiedy miałaś poprzedni wynik? bo mi nie odpisałaś!!
Sonia to udany wieczorek

Odnośnie waszych rozkmin... ja wiele razy mówiłam, że wierze w to że nic nie dzieje się bez przyczyny. Może ta której jeszcze się nie udało coś ma zrobić jeszcze przed fasolką? Wiele razy starałam sobie to tak tłumaczyć, wmawiając sobie, że cierpliwość na pewno mi wynagrodzi wszystko, że może to nie ten czas, a dziecko dobrze wie kiedy się pojawić. Niestety całe to racjonalne tłumaczenie umyka kiedy dopada mnie zły nastrój, przemęczenie tym wszystkim. Cały optymizm i pozytywne nastawienie pryska.

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Ja nie lubię naleśników no chyba że na słono, ale na słodko bleee!
No ja tez mam zalamki. Jakbyscie mnie slyszaly jak przeklinalam w zeszlym miesiacu. No az wstyd, az TZ mi mowil bym juz przestala. ..ale po dwoch dniach na szczescie sie uspokoilam.

No i czuje brzuszek :/ to dobra i zla wiadomosc. Dobra bo jest szansa ze @ nie przyjdzie po 50 dniach a moze nawet w terminie. Zla bo to nie ciaza :/

Ogladam " dzien niepodleglosci".

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora