2014-06-09, 20:29
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund
Co do pralki to kiedy narzeczony wypełniał dokumenty o raty na TV to miałam okazję przyjrzeć się pralkom i bywają i takie za 7000  TŻ mówi że to przemysłowe bo takie zwykłe to można mieć i poniżej 1000. Ja mam Polara, trochę mnie wkurza wirowanie bo czasem tak się rozkołysze że mi spadają z niej rzeczy ale nie mam zamiaru inwestować.
Byłam na tej rozmowie i pierwszy miesiąc chcą za darmo, potem na pół etatu ale nierozwojowe, jakieś planowanie zakupów do biura typu mleko i papier, rekrutowanie i to tyle... jak spytałam w jaki sposób będę mogła się rozwijać to w sumie powiedziała że nie będę mogła... no i przez kwiatek spytała mnie o sprawy osobiste... bo ja pracowałam w firmie która powiedzmy że organizowała imprezy - a ona spytała czy szykuje mi się jakaś impreza niedługo i jak się do niej przygotowuję. Wymyśliłam że stosujemy metodę SCRUM do planowania ślubu ale zmieszało mnie to strasznie.
|
Cytat:
Napisane przez agusiowata
Warto mieć opcje tylko na 15 minut. Czasem wystarczy tak coś lekko przeprać.
|
my teraz jak kupujemy patrzymy na energooszczędność po ilu latach się zwróci. tak samo z lodówką - musi być no-frost i energooszczędna na maksa
|
|
|