Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wystarczająco Dobre Panie Domu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-09, 20:29   #952
201608160903
Konto usunięte

Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Co do pralki to kiedy narzeczony wypełniał dokumenty o raty na TV to miałam okazję przyjrzeć się pralkom i bywają i takie za 7000 TŻ mówi że to przemysłowe bo takie zwykłe to można mieć i poniżej 1000. Ja mam Polara, trochę mnie wkurza wirowanie bo czasem tak się rozkołysze że mi spadają z niej rzeczy ale nie mam zamiaru inwestować.

Byłam na tej rozmowie i pierwszy miesiąc chcą za darmo, potem na pół etatu ale nierozwojowe, jakieś planowanie zakupów do biura typu mleko i papier, rekrutowanie i to tyle... jak spytałam w jaki sposób będę mogła się rozwijać to w sumie powiedziała że nie będę mogła... no i przez kwiatek spytała mnie o sprawy osobiste... bo ja pracowałam w firmie która powiedzmy że organizowała imprezy - a ona spytała czy szykuje mi się jakaś impreza niedługo i jak się do niej przygotowuję. Wymyśliłam że stosujemy metodę SCRUM do planowania ślubu ale zmieszało mnie to strasznie.
Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Warto mieć opcje tylko na 15 minut. Czasem wystarczy tak coś lekko przeprać.
my teraz jak kupujemy patrzymy na energooszczędność po ilu latach się zwróci. tak samo z lodówką - musi być no-frost i energooszczędna na maksa
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora