Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyszłe styczniowe mamusie 2015
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-10, 09:11   #2404
nuna2
Zakorzenienie

Dot.: Przyszłe styczniowe mamusie 2015

Strolibuska, przykro mi strasznie.... życzę szybkiego zajścia w ciążę i szczęśliwego donoszenia

Cropka, strasznie Ci współczuję.... Zaufałaś lekarzowi, a tu takie coś Plamienie w ciąży jest normalne, ale dziwne mi się wydawało aż takie krwawienie Zaskarż go, bo masz ku temu podstawy. Nie zrobił Ci USG, a POWINIEN!! Nie chcę sobie nawet wyobrażać, co czujesz, bo gdyby zasiał w Tobie wątpliwość, myślę, że szukałabyś dalej, a on Cię upewniał.... Trzymaj się kochana, jeszcze zostaniesz mamą

Kciuki za wszystkie wizyty!

dusiolka, co do wyprawki, w poprzedniej ciąży zaczęłam kompletować w 7 msc, teraz też na pewno nie wcześniej, ale mało co mam do dokupienia. Wózek jest, łóżeczko jest, wanienki etc, jak będzie dziewczynka, to ciuszków tonę. Wdg mnie nie ma co się spieszyć.

Co do badań prenatalnych, mi gin pomierzy wszystko 26 czerwca. Nie idę na żadne dodatkowe płatne, bo uważam, że to 3D to taki bardziej bajer dla rodziców. Mój gin jeśli coś go niepokoi wtedy wysyła dalej. A inwazyjnych nie będę na pewno robić.... Z resztą, jakby nie było ja i tak ciąży nie usunę.