Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-10, 10:37   #1305
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
ja tak na szybko, dziewczyny jakie macie laktatory???i czy sa dobre? bo ja mam gówniany, i sciagam,ledwo 30 naleci a czuje ze w cyckach jest mleko i jak palcami sciskam to leci...musze kupic nowy jakis dobry bo oszaleje poprostu!
pozniej jak dzieci zasnie to poczytam
Ja mam medela swing Jest idealny, ściągnie wszystko z cycka

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Lila trzymam kciuki! Wszystko na pewno będzie dobrze.

Gianka u nas super, odpoczywamy, pomagamy. Jasio w takie upały całe dnie w baseniku siedzi. Krzysia troszkę mi spiekło choć filtrów używamy... Ja mam czasu trochę dla siebie i Krzysia

Krzysio gada już tak samo jak Jaś. Nie mówi tylko mama a tak to wszystko podobnie. Chyba gaduła z niego będzie

Jasia uczymy robić na nocniku wychodzi nam kiepsko, bo jemu nie przeszkadzają obsikane majtki czy spodenki. Może tak latać cały dzień. A jak siedzi na nocniku to wstrzymuje i czeka aż mu się gacie na tyłek założy, żeby od razu je zlać

Postaram sie wieczorem dodać zdjęcie Krzysia

U nas upał nieziemski, zmykam nacieszyć się pogodą buziaki dziewczyny

PS. Ruda, zadanie wykonane