Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciągle ćwiczymy i zdrowo jemy- XIV część już spamujemy! .
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-10, 13:11   #3181
StupidAlice
Czekoladoholik

Dot.: Ciągle ćwiczymy i zdrowo jemy- XIV część już spamujemy! .

Cytat:
Napisane przez agila negra Pokaż wiadomość
Brawo za wagę!!

Tak. Nie ma kosmetyków, nie ma serków wiejskich ani sera białego. Nie ma grzybków w occie, polskiej kiełbasy, kapusty kiszonej. Dobrego piwa, wyboru czarnej herbaty (za to 100 rodzajów rumianku :/ ). Nie ma śledzi, ani tuńczyka w sosie własnym. Jest śmierdzący suszony dorsz (yebie okrutnie, zapewniam), miliard rodzajów wina, różne jajeczne desery i śmierdzące sery ^^
Co rym
Ale ryb to tam powinno być od ch*lery

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
heyy
Cicho siedzialam , bo nie miałam o czym pisać , jakis podly depresyjny humor mam ostatnio
wczoraj wrócilam z pracy połozylam sie i seriale ogladalam
dzisiaj wolne bo z samego rana byłam w urzędzie , bo zorientowałam sie, ze moj paszport sie niedługo konczy i czas wymienic na nowy

Ale gorąco burza by sie przydała plus jest taki, ze wogole mi sie jeść nie chce tylko pije wode non stop a dzisiaj tylko owsianke zjadlam z pomarańcza i jogurtem i pozniej kromke ciemnego chleba z salata i nawet nie chce mi sie isc ogarniac obiadu

Alice piekna waga
Jak nastrój depresyjny to pisz, humor się poprawi, Maja swoimi tekstami powala

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość

Ja to bym wolała gdybyś mnie piórkiem smagała po dupci

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość

o żesz w mordę

wstałam rano, bo w domu ruch od rana ale poszłam spać, przed momentem się zwlokłam z łóżka

Co z szukaniem pracy? To samo do Natalki? Macie coś na oku?

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora