2014-06-10, 21:18
|
|
Przyczajenie
|
wieczór panienski a siostra
Hej dziewczyny
Piszę, aby prosić Was o rade. W tym roku biorę ślub, a co za tym idzie będe miała organizowany tez moj wieczór panienski. Moja świadkową jest moja starsza siostra z która mam naprawde super kontakt i która bardzo pomaga nam w organizacji. Problem tkwi w tym, że jakos nie potrafie z siostra rozmawiac na sprawy zwiazane z seksem i wszystkim co z tym zwiazane, a wiadomo, że w czasie wieczoru panienskiego rozne tematy sie porusza o roznych opowiada. Mogłabym zrezygnowac z wieczoru takiego szalonego na rzecz czegos spokojniejszego, ale po prostu nie chce. Jestem otwarta na jakies szalone zabawy i opowiesci i ja oraz moje kolezanki własnie w takim stylu sobie wyobrazaja TA noc Wstepnie było ustalone od samego poczatku, że wieczór panienski tak jak tradycja nakazuje ma zoorganizowac moja swiadkowa, ale mysle, że głównie bedzie do organizowac ona wraz z moja najlepsza przyjaciółka ktora doskonale wie co lubie :P Wiem, że przy siostrze bede sie krepowac wielu rzeczy, ale jednoczesnie nie wyobrazam sobie jej teraz chamsko powiedziec ze nie chce zeby w nim uczestniczyla wlasnie z tego powodu bo jakos nie umiem wiem ze za bardzo by ja to zranilo 
jest jakies wyjscie z tej sytuacji? a moze ktoras w Was ma podobnie?
|
|
|