Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Holandia
Wątek: Holandia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-01, 11:30   #743
Sweetie
Raczkowanie

Dot.: Holandia

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za pomoc

Mam pytanie. Jak juz pisałam mój TZ w nastepnym tygodniu jedzie do Holandii (a dokładnie do Hagi) niestety wynajmuje mieszkanie tam bez jakiegokolwiek umeblowania... pamiętam jak moja siostra była w anglii i tam tez miała mieszkanie kompletnie bez mebli... ale tam było cos takiego, że ludzie przed domy wystawiali stare meble itp... i tak oto umeblowała sobie całe mieszkanie...

Tak wiec moje pytanie brzmi: czy w holandii też istnieje cos takiego, albo czy sa jakieś miejsca, gdzie można nabyc jakos tanio meble.... bardzo mi na tym zależy.. wiec jeśli tylko cos wiecie na ten temat to bardzo prosze o informacje.... bo on biedaczek.. nawet lodówki, kuchenki nie będzie tam miał....
Cos takiego z pewnoscia istnieje, ale nie wiem gdzie i jak (wynajmowalam pokoje juz umeblowane wiec nie mialam potrzeby takich rzeczy szukac).
Zawsze tez mozna np. na www.marktplaats.nl, wpisac w wyszukiwanie GRATIS, kod pocztowy, i odleglosc ktora chce sie po to przebyc. Mozna znalezc pare rzeczy.
Albo mozna do 'second-handow', tam mozna znalezc rozne rzeczy za niewielkie kwoty...