2014-06-11, 08:32
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015
Cytat:
Napisane przez buu007
i juz sama nie wiem co lepsze,objawy miec czy nie miec
|
ja też się właśnie zastanawiam bo ja mnie pobolewa podbrzusze to sie zastanawiam, czy się nic nie dzieje, jak nie boli to się zastanawiam czemu przestało :p
poza tym jestem bardziej senna i mam wrażenie bardziej "niestabilna emocjonalnie" poza tym chyba nic więcej mi nie jest
Cytat:
Napisane przez 23Paula23
Czytam i czytam i myśle czy dolącze do Was czy nie...
Jutro będę miala wyniki bety hcg... 3 testy wyszły blade kreski na usg bylo widać coś jakby pęcherzyk dlatego dostałam siekrowanie na bete.... Jestem tegoroczna mamą styczniową, Raduś ma 4,5mc i a tu niespodzianka... Obawy mam ogromne jak to będzie i wogole ale w glębi serca się cieszę... Karmię piersią i nie wrócił mi okres i mimo zabezpieczania się wyszlo jak wyszło... Z tego wyszystkiego zasnąć nie mogę bo już sama nie wiem co chcialabym jutro usłyszec od lekarza...
GRATULUJE 
|
wow, szybko! ale dzieciaki będa prawie w tym samym wieku, więc się będą dobrze dogadywac. Będzie dobrze 
Cytat:
Napisane przez maciejka1987
witam,
ja się zapisałam dziś do gina...musiałam prywatnie bo na nfz zapisała mnie babka w rejestracji na 27 sierpnia. Dzwoniłam do gina prywatnie i kazał mi przyjść w czwartek ... strasznie się boję, dziś mnie brzuch boli, w okolicy jajników. Ja test zrobiłam prawie tydzień temu, ale pewno na usg nie zobaczę za wiele, bo najpóźniej wczoraj miałam dostać @ dopiero...ale nawet psychicznie potrzebuję tej wizyty...
może mnie uspokoi ? Nie wiem też co ze zwolnieniem, wstępnie mówił, że powinnam iść ( pracuję powiedzmy w restauracji, teraz sezon się zaczyna także po 10 h zmiany mam głównie się stoi, na palcach można policzyć momenty w których sobie usiądę (np w wc  ) nosi ciężary - zsuwa i rozstawia fotele i stoły , a najgorsze jest to,, że czasem są dni, że nawet wody nie mam się kiedy napić ...
Z drugiej strony wiem, że w pracy będzie sajgon jak odejdę, może wytrzymam do końca czerwca? Poradzicie mi coś??
Może część z Was uważa, że przesadzam..ale już raz # i wtedy pracowałam cały czas, też w ciężkim okresie i trochę się boję, że to miało jakiś wpływ ...
|
mnie tez pobolewa podbrzusze i jakby jajniki. Podobno w czasie spodziewanej @ to normalne. No i już macica się rozszerza powoli, a to też się czuje..
nie wiem co Ci poradzić z pracą.. mój lekarz powiedział, że oprócz zdrowej diety to nie ma żadnych dodatkowych zaleceń. Nie muszę się na razie oszczędzać jakoś szczególnie. Z tym, że ja mam pracę biurową.
Najrozsądniej będzie powiedzieć lekarzowi w czwartek jaką masz pracę, jakie masz obawy i co on o tym sądzi
Cytat:
Napisane przez gkatarzynka
A ja planowałam pracować do końca czerwca, ale nie wiem czy będzie mi to dane, bo dziś mam jakiś taki różowy śluz... a najgorsze jest to, że nie wiem czy na izbę jechać czy co... bo do mojej gin się nie mogę dodzwonić
|
wydaje mi się, że śluz może być różowy. Niepokojący powinien być czerwony, zabarwiony krwią i brązowy - co wiem niestety z doświadczenia swojego i maciejki
|
|
|