Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-11, 08:03   #1471
kocuro88
Zakorzenienie

Dot.: U niektórych dzidzie w brzuszkach, reszta nadal działa w łóżkach - cz.II

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
aaa szczęsciara, oprawki do tanich niestety nie należą. Ja ostatnio razem ze szkłami zapłaciłam u optyka 500 zł i to tak nei było dużo bo podobały mi się jedne oprawki ale cena była kosmiczna jak na mój budżet :1.230,00 PLN
w pracy mam takie http://www.optykaworld.pl/designer-e...06-173521.html
zapłaciłam tylko 50 zł za szkła

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Kocuro dziwny ten Twój mąż, ale myśle ze takie mieszanie Tobie w głowie ze jest raz tak a raz tak dużo gorzej sie odbije na Tobie niż poczekanie do tego września jak ustaliliście. Moim zdaniem lepiej się trzymać tych ustaleń niż tak płakać po nocach. Daj mu czas, moze go potrzebuje, decyzja o stworzeniu małej istotki za która sie bierze odpowiedzialność juz na zawsze nie jest taka łatwa, my babeczki mamy instynkt więc to inaczej. Bedzie dobrze
Dzięki Ewuniu
Tak sobie własnie mysle ze juz nie bede naciskac. Nie chce juz go namawiać zeby zmienił zdanie. Ważne że sie już pożegaliśmy z gumkami.
Teraz co będzie to będzie.
Ale od września bedziemy działac w te dni