Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Małe prezenty dla gości weselnych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-11, 19:01   #295
Linaewen
Zakorzenienie

Dot.: prezenty dla gości - prośba o waszą opinię na ten temat

My daliśmy dychę na parę, dajemy gościom świece z wosku pszczelego z informacją jak tego używać. I to będzie akcent bieszczadzki, z rodzinnych stron TŻ. Do tego idealnie wpisuje się w klimat rustykalny wesela.
Jeśli się gościom nie spodoba to trudno, jest parę szczegółów, które MUSZĘ mieć tak jak sobie wymyśliłam i koniec.

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna_kiecka Pokaż wiadomość
bede to miala na uwadze ; )
a tak serio, to do wakacji pewnie bedzie juz wiadomo co i jak, ale przede wszystkim to po waszych wypowiedziach wszystko troche stanelo pod znakiem zapytania, po prostu wydawalo mi sie, ze teraz ludzie urzadzaja wesela bardzo 'na bogato' i w takim powiedzmy nowoczesnym stylu, a jednak okazuje sie, ze to nadal taka bardzo tradycyjna uroczystosc, stad w ogole watpie, czy to znajdzie nabywcow, w kraju z ktorego ten pomysl przyszedl sa chetni, ale to taki typowy zachodni kraj, wiec jest roznica w porownaniu do PL
No to chyba nie jest to taka straszna nowość na rynku...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując