Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-01, 14:58   #4606
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
spacerek tez jest dobry
jednak nie poszlam biegac bo strasznie boli mnie gardlo.. a jutro zaczynam, wiec nie moge byc chora dzis dzien pod tytulem kurowanko... no ale tak to jest jak sie pije lodowata frappe gdy juz i tak jest sie rpzeziebionym...

tez bym chciala byc mniej uparta.. ale dobrze, zdasz teraz i bedziesz miala za sobą. no bo na pewno zdasz, skoro wizaż trzyma za Ciebie kciuki

ja wlasnie wcinam sniadanko i zaraz tez do nauki. mam nadzieje ze w tygodniu bede miala tez sile.. bo jak nie to zostanie mi tylko 1 weekend na to wszystko
to gardło to chyba zaraźliwe jest mam nadzieję że się podkurujesz ja też mam taki plan więc kurujmy się razem
z kciuki dziękuję, na pewno się przydadzą
owocnej nauki

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
a ja dziś Was zostawiam - wyjazd w Bieszczady
miłej nauki Gujana i Ewusia ;*
nauka chyba nie może być miła ale i tak dziękuję
baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość

Ja chciałabym pójść,ale kurczę myślałam,żeby pójść z nim,a później już nie będę miała kasy.Póki co nie wspomina nic na temat następnego spotkania konkretnie tylko tak powierzchownie typu 'Jak następnym razem się spotkamy,to...' a dzis jeszcze się nie odezwał w ogóle

Owocnej nauki i miłego dnia

Ja dzisiaj mam dobry humor,chce mi się śpiewać,tańczyć i w ogóle i to zupełnie bez powodu,naprawdę.
skoro tak mówi to trzeba być dobrzej myśli może nie chce naciskać na kolejne spotkanie myślę że na Shreka się jeszcze wybierzecie

nauka taka sobie owocna, ale skoro mi wszyscy tak dobrze życzą to powinno być lepiej

świetnie że masz dobry humorek

czekam na maila z materiałami i tymczasowo nie mam nic do roboty teoretycznie oczywiście bo powinnam powtarzać to czego już się nauczyłam
chyba tak właśnie zrobię

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora