Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciągle ćwiczymy i zdrowo jemy- XIV część już spamujemy! .
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-12, 12:55   #3610
majka5908
Zakorzenienie

Dot.: Ciągle ćwiczymy i zdrowo jemy- XIV część już spamujemy! .

Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Ale się nie wyspałam, jeszcze dziadek mnie obudził 30 min przed budzikiem bo myślał, że mnie nie ma Jem owsiankę na czekoladowym budyniu z truskawkami i płatkami migdałów
Biedna

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ciężka noc? Jak się czujesz dziś? dobranoc
Po północy dopiero woda zaczęła jako tako lecieć A ogólnie rano jak wróciłam to nóg nie czułam No a dziś już jest ok

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Brawa za wczorajsze ćwiczenia
Ja jeszcze w pracy siedzę, rano byłam u lekarza badanie krwi zrobić i po krople do ucha bo mi spuchło i boli;/
Na sam koniec babka powiedziała, że nie wiadomo czy ubezpieczenie pokryje badanie Sama krew 500zł, mam nadzieje że pokryje bo jak nie to się wkurzę
Ostatnio u mnie kiepsko z dietą, mam jakąś gastro fazę...
W niedziele przegięłam, od niedzieli niby ok ale bardziej stabilizacyjnie niż redukcyjnie, waga znów powyżej 52
A bym jadła i jadła mimo, że nie jestem głodna. Za 3 tygodnie będę w PL a ja zamiast mniej to mam znowu więcej

W pracy zebraliśmy 32 osoby czyli tyle ile klubów jest i każdy losował karteczkę, ten kto będzie miał karteczkę z wygraną drużyną zgarnia kasę (składaliśmy się po piątaka:P).
Mnie nie było więc losował mi TZ - mam Brazylię
Wczoraj i dziś bez ćwiczeń - głowa mnie boli coś...i ucho no ale to już norma od miesięcy...
Biedna co Ty masz z tym uchem
Ile za krew? Masakra
Sikorka olej tą głupią wagę Laska jesteś i tyle

Cytat:
Napisane przez pulp fiction Pokaż wiadomość
Majka jak zawsze w formie
A co? Trzeba trzymać fason

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
a ja się spociłam jak świnka
melduję:
* poślady Mel
* ramiona Mel
* dywanówki z obciążeniem
ogólnie ok. 50 min czuję się zayebiście. Peeling kawowy sobie zrobiłam i teraz już regularnie. Walczymy z pomarańczową okropną skórką

Cytat:
Napisane przez pulp fiction Pokaż wiadomość
Sikorka to było takie nasze pierwsze spotkanie gdzie mogliśmy pogadać i w sumie się poznać fajnie mi się z nim gadało w ogóle wczoraj tyle komplementów dostałam, że chyba w samozachwyt wpadnę
Fajnie
majka5908 jest offline Zgłoś do moderatora