Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-13, 15:59   #4338
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dot.: Słońce świeci, czerwiec zleci, a we wrześniu będą dzieci. Wrześniówki 2014 cz.4

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Czesc mamuski

Tyle chcialam poodpisywac wam ale tak produkujecie ze juz prawie nic nie pamietam.
Napewno chcialam pogratulowac wszystkim kobitka udanych wizyt i zdrowych bobaskow
Ircha dla ciebie podwojne oklaski za coreczke w koncu sie doczekalas, cierpliwa bestia z ciebie

Ana patrzylam na wyniki z mojego usg polowkowego i AFI u mnie wynosi 10cm. A w nawiasie napisane jest ze w normie.

Agnes jak zwxkle super zdobycze a i dla mnie 13 jest szczesliwy bo to dzien mojego slubu

Natalusia super sukienki i ekstra brzuszek

Marcella zus musi wyplacic ci pieniadze w terminie 30 dni od zlozenia do nich L4. Teraz tylko pytanie kiedy twoj pracodawca dostarcza twoje zwolnienie do nich, bo jak sobie przetrzymaja to automatycznie twoja wyplata duzo sie opozni i to nie z winy zusu. Polecam tez tak jak juz. Dzanet pisala zalozenie darmowego konta internetowego. Bedziesz miala wglad do wszystkich danych i terminow.

Allcarolcia gruba to ty z pewnoscia nie jestes, nigdzie nawet nie masz tluszczu wiec relax

Chcialam jeszcze tyle napisac ale juz nie pamietam co i komu przepraszam..

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Bylam dzisiaj u fryzjera, wloski pofarbowane i odrazu humor lepszy
Obiadek zjedzony, corcia chyba lubi schabowego i mlodziutkie ziemniaczki z knperkiem dla mezusia ugotowalam tez jego ulubiona pomidorowa zupe, uwielbiam jak jest zadowolony i chwali moja kuchnie

Wczoraj tez bylam w lumpku i kupilam tym razem sobie troche kilka ciuszkow i piekna posciel dwustronna. Potem pojechalismy dnw hurtowni odziezy z tztem i kupilismy mu bielizne a mi nowy stanik, bo ten juz mnie gniutl w obwodzie i koszule do karmienia

Dzisiaj dostalam druga rate wyplaty z zusu wiec wporzo, lubimy doladowanie konta hehe

Jestem nalogowym pijaczem koktajli z truskawek dzisiaj tez sobie zrobie mam tylko nadzieje ze dzisiaj zgaga mnie nie dopadnie
Podziel się :P
I Gratuluję idanych zakupów

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Teraz już wiem że Mąły jest wysoko. I obrócił się nogami na dół. Mam wielką górkę od mostka w dół I widocznie ma główkę między moimi żebrami i się rozpycha Doktorka kazała mi kilka pozycji przybrać, popatrzeć na brzuch i pomacać No i opisałam co się dzieje i niestety nic z tym nie zrobię Mogę tylko bujać biodrami, leżeć w wygodnej pozycji, nie uciskać żołądka i tyle Jeżeli poczuję że Mały się obrócił a ucisk pozostanie to mam na IP się zgłosić po rozkurczowe na żołądek
Oby sie obeszlo bez Ip tam sie bujaj i lez

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.