Czesc mamuski
Tyle chcialam poodpisywac wam ale tak produkujecie ze juz prawie nic nie pamietam.
Napewno chcialam pogratulowac wszystkim kobitka udanych wizyt i zdrowych bobaskow
Ircha dla ciebie podwojne oklaski za coreczke

w koncu sie doczekalas, cierpliwa bestia z ciebie
Ana patrzylam na wyniki z mojego usg polowkowego i AFI u mnie wynosi 10cm. A w nawiasie napisane jest ze w normie.
Agnes jak zwxkle super zdobycze

a i dla mnie 13 jest szczesliwy bo to dzien mojego slubu
Natalusia super sukienki i ekstra brzuszek
Marcella zus musi wyplacic ci pieniadze w terminie 30 dni od zlozenia do nich L4. Teraz tylko pytanie kiedy twoj pracodawca dostarcza twoje zwolnienie do nich, bo jak sobie przetrzymaja to automatycznie twoja wyplata duzo sie opozni i to nie z winy zusu. Polecam tez tak jak juz.
Dzanet pisala zalozenie darmowego konta internetowego. Bedziesz miala wglad do wszystkich danych i terminow.
Allcarolcia gruba to ty z pewnoscia nie jestes, nigdzie nawet nie masz tluszczu wiec relax
Chcialam jeszcze tyle napisac ale juz nie pamietam co i komu

przepraszam..
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------
Bylam dzisiaj u fryzjera, wloski pofarbowane i odrazu humor lepszy

Obiadek zjedzony, corcia chyba lubi schabowego i mlodziutkie ziemniaczki z knperkiem

dla mezusia ugotowalam tez jego ulubiona pomidorowa zupe, uwielbiam jak jest zadowolony i chwali moja kuchnie
Wczoraj tez bylam w lumpku i kupilam tym razem sobie troche kilka ciuszkow i piekna posciel dwustronna. Potem pojechalismy dnw hurtowni odziezy z tztem i kupilismy mu bielizne a mi nowy stanik, bo ten juz mnie gniutl w obwodzie i koszule do karmienia
Dzisiaj dostalam druga rate wyplaty z zusu wiec wporzo, lubimy doladowanie konta hehe
Jestem nalogowym pijaczem koktajli z truskawek

dzisiaj tez sobie zrobie

mam tylko nadzieje ze dzisiaj zgaga mnie nie dopadnie