Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciągle ćwiczymy i zdrowo jemy- XIV część już spamujemy! .
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-13, 20:08   #3886
Grapefrutka
Zakorzenienie

Dot.: Ciągle ćwiczymy i zdrowo jemy- XIV część już spamujemy! .

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Niby ich kultura jest inna więc może to co u nas jest kulturalnym zachowaniem tutaj w niektórych sytuacjach nie obowiązuje
Sama nie wiem
Melduję 60 minut rowerek i 31 pompek męskich
kultura kulturą ale tak się nie robi

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Melduję 1,5 godz siłki nóżki dzisiaj były po wtorkowych i środowych przysiadach mnie boli
wgl dziwnie mi dzisiaj jakoś, rano mnie dalej migdał bolał i jakby na ucho promieniowało (po prawej stronie) i czasami mi się we łbie kręciło raz przy przysiadzie myślałam, że się obalę, bo mnie przyćmiło
uważaj na siebie
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Na 5 ale byłam na stojącym, a nie lubię dopiero szukam fajnego solarium w mojej okolicy ale i tak było lepiej niż poprzednim razem to była porażka
ja tylko na stojące chodzę jeśli już jak poszłam raz na leżące bo mnie laska namówiła to wyszłam strasznie nierówno opalona
Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Melduje 12 km bieg i racuchy

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;46870392]Hejka Na wstępie przepraszam, że się nie odzywam ale kompletnie nie mam czasu nawet na to by się sobą zająć. Moja dieta jest beznadziejna, przez cały dzień nie mam czasu na jedzenie, a na wieczór to różnie bywa No i tak (nie) oficjalnie to za miesiąc będę w domku [/QUOTE]
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora