Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciągle ćwiczymy i zdrowo jemy- XIV część już spamujemy! .
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-13, 20:37   #3889
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Ciągle ćwiczymy i zdrowo jemy- XIV część już spamujemy! .

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
ziemniaczki upiekłam w mundurkach, ponacinane i w nacięcia włożyłam plasterki czosnku i masło, ułożyłam na blachę i dorzuciłam kilka gałązek tymianku i rozmarynu do tego sałata zielona z ogórkiem i sosem jogurtowym i rybki, ja szamałam łososia i sandacza

raaany, jaki sernik jaglany znalazłam, paczcie: http://www.olgasmile.com/sernik-jagl...ekoladowy.html
To musiało być przepyszne!

Oeezuuu, po co ja wchodziłam na tą stronę

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Melduje 12 km bieg i racuchy

Mamcia robiła?

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;46870392]Hejka Na wstępie przepraszam, że się nie odzywam ale kompletnie nie mam czasu nawet na to by się sobą zająć. Moja dieta jest beznadziejna, przez cały dzień nie mam czasu na jedzenie, a na wieczór to różnie bywa No i tak (nie) oficjalnie to za miesiąc będę w domku [/QUOTE]

Hej Piękna super, że wrócisz do nas!

Cytat:
Napisane przez BlankaSz Pokaż wiadomość
Dziś rano wlazłam na wagę, bo jakaś mniej napuchnięta się czułam. Aaa i wczoraj 2 razy byłam w wc A na wadze 98.4 czyli 1.5 kg mniej od przedwczorajszego pomiaru. I generalnie najmniej od 8 kwietnia
Ha! I widzisz trzeba było nas słuchać gratuluję Kochana
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora