Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-02, 07:01   #2
agika11
Zadomowienie

Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II

Dzień dobry lutowo-marcowo-kwietniowe mamusie i dzieciaczki.
A jednak nas przenieśli.

Gosiaczek, bardzo fajne zdjęcia, fajny taki pokaz musi być, sama bym poszła
Dziewczyny, na pewno dwudniowy pobyt to dobry pomysł. Rozejrzę się za noclegami. Choć pojęcia nie mam gdzie . Za 2- 3 lata, zaproszę wszystkie do mnie do mojego domku. Bedziemy siedzieć w ogrodzie, grillować i pić piwo i wino. A dzieciaczki będą same sobą się zajmować . Ch_aga fajnie by było jakbyście przyjechali. Kasiulek Ogrody Japońskie są obok Zoo. Ale chodzenia na godzinkę. WIęcej nie. Najładniej jest w maju i w czerwcu, wtedy kwitnie najwięcej kwiatów i krzewów.
Asia, ja mieszkam pod Wrocławiem, ale bardzo blisko 15 minut od centrum miasta. A jednak to już nie Wrocław.
JA wczoraj zakupiłam sobie podkład i puder Loreala, stay matte i jestem bardzo zadowolona . Ale muszę obczaić te cienie z inglota.
Smutno mi bo nawet rano nie zobaczyłam MIlcia. Spał jeszcze jak wychodziłam. A nie chciałam wchodzić, bo by się obudził i ciotki też musiałby wstawać.
A teraz ponarzekam: jechałam dziś autobusem do pracy, i jak pomyślałam o pracy to mi niedobrze się robiło, straszni emi się nie chciało tu iść dzisiaj. CHyba naprawdę potrzebuję wakacji i zmiany otoczenia. Dlatego pierwsze co zrobiłam to kawa i wizaż.
Ale chyba czas zacząć robotę
Miłego dnia