Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jakie kolory wybrać?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-05-30, 00:00   #4
Karolin
BAN stały

Re: jakie kolory wybrać?

Bardzo dziękuję. Powoli wyrabiam sobie koncepcję. Ale do fryzjera idę dopiero za jakieś 3 tygodnie, więc gdyby wpadły Wam w ręce jeszcze jakieś zdjęcia, to będę bardzo wdzięczna.
Mam jeszcze pytanie. Obecne włosy mam podobne do dziewczyny z drugiego zdjęcia, może ciutkę ciemniejsze. Odrosty są natomiast dużo ciemniejsze. Nie chcialbym, żeby od razu były bardzo widoczne. Czy w związku z tym:
1. Jeśli będę miał trochę ciemniejszych pasemek odrosty będą mniej widoczne? I czy wystarczy niedużo, bo mi też się podobają takie jaśniejsze warianty? I czy te ciemniejsze muszą być w kolorze moich naturalnych, które są takie-nijakie?
2. Jeżeli miałabym ciemniejsze pasemka i jasne, to czy to nie będzie za pstrokato wyglądać? Jak tego uniknąć? A te jasne na zdjęcich to właściwie jaki mają kolor?

Chcę się dobrze przygotować teoretycznie, bo zazwyczaj fatalnie dogaduję się z fryzjerkami. Niby się rozumiemy, ale potem jest różnie. I to raczej z mojej winy. Zupełnie nie potrafię wytłumaczyć co mam na myśli. Na 4 ostatnie ścięcia, tylko 1 miałam takie jak sobie zaplanowałam. W sumie dobrze wyglądałam, tylko inaczej niż myślałam. Bedę więc wdzięczna za rady typu: :jak chłop krowie".
Karolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując