2014-06-15, 09:02
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 8 (jeszcze szczęśliwsza)
Gryzelda ale super wieczór Ja swojego nie miałam I ja i M odpuściliśmy, towarzystwo się zgrać nie chciało, święta sylwester zaraz wesele i zleciało
Calineczka 27 mam tak jak Ty. Najgorsza prawda jest lepsza od łudzenia się i podsycania nadziei.
Zawsze mówiłam lepiej miło być zaskoczonym niż podwójnie rozczarowanym I tu nie chodziło o maleństwo ale o wszystko co mnie otaczało i nadal otacza
Aggo bardzo fajnie to wszystko napisałaś, ale chciałam troszkę sprostować. To nie jest tak że ja w ten sposób wszystko wymuszam na M, ale czasem po prostu nie da się załatwić po dobroci. Jesteśmy dorośli i przyjemności, przyjemnościami a obowiązki obowiązkami. Żeby mieć przyjemność trzeba odbębnić obowiązki... Niestety jak w normalny sposób się nie da to trzeba trochę pokombinować. I tu u nas to chodzi na prawdę o drobnostki i zdaje sobie sprawę że to moze jakąś patologią zapachniało ale M mój to dusza spokoju chociaż zdarzy mu się przegiąć... Pisałam 2 tygodnie temu że mieliśmy ciche dni i to z M powodu a ja byłam tylko obojętna... I M Soni czy mój to nie jest 5 letnie dziecko któremu trzeba wytłumaczyć dlaczego nie wolno biegać przy ulicy... (czy w tej sutuacji dlaczego nie powinno się odnosić tak do ukochanej osoby) Ostatnie ciche dni też chyba były spowodowane tym że M się źle odezwał ale już nawet nie pamiętam dokładnie i nie sądze że gdybym ja sama do M wyciągnęła rękę i mu powiedziała że mnie to zabolało by to zapamiętał i sytuacja się nie powtórzyła... Do pewnych rzeczy drzeba samemu dojść a niektórzy potrzebują na nie czas.
Oczywiście że może być lepiej i wszystkie relacje w związku są do wypracowania al tu niestety trzeba obojga żeby tego chcieć...
Sonia czy dla twojego M tak ważne są te mecze że on na chwile się nie może oderwać?
Jestem od niedawna i nie wiem czy u Was takie sytuacje się powtarzają?
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------
Zuziczek cały czas ode mnie coś chce i ciężko mi się dziś nadrabia.
|
|
|