Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-16, 03:14   #260
siasiolka
Zadomowienie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez Natalyyya Pokaż wiadomość

Siasiolka puk puk ja tam dzisiejsza forma?
hej

dziś obudziłam się z bananem na twarzy.. ale tylko na 20 minut bo była TŻ wyprowadziłam mnie z równowagi.. okropna z niej franca
a później przyszła teściowa na obiad.. ale po obiadku wprosiła do nas swoją córkę i wnuczki i musiałam się nasłuchać jaka to już jestem gruba i mam strasznie duży brzuch jak na 6 miesiąc, że imię dla dziecka jest beznadziejne i może jeszcze uda nam się przemówić do rozumu i że ja jestem jakaś taka nieprzyjemna w odbiorze bo na cenne ich rady się boczę i psioczę

Jacy byliśmy szczęśliwi kiedy dom opustoszał
Wyszliśmy na balkon rozsadzić sałatę, wypiliśmy herbatkę, pogadaliśmy o dupie Maryni i szczęśliwi zapakowaliśmy się do wyrka na serial i lulu...

o 3.00 obudziło mnie siku w drodze z łazienki zahaczyłam o duży pokój i wyczaiłam tam ciastka.. więc polazłam do kuchni jeszcze kakao zrobić.. no i skończyło się na dodatkowych kanapkach...
Teraz skończyłam Was nadrabiać i już za chwilę będę mogła próbować zasnąć

Buziaki i do rana

PS. uwielbiam kopiec kreta.. i tyle o nim ostatnio piszecie, że postanowiłam zrobić go mojemu TŻowi na dzień ojca

Edytowane przez siasiolka
Czas edycji: 2014-06-16 o 03:15
siasiolka jest offline Zgłoś do moderatora