Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedne już mamuśkami są, drugie wciąż do swych marzeń mkną ;) Cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-16, 17:07   #900
debraM
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne już mamuśkami są, drugie wciąż do swych marzeń mkną ;) Cz. I

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Chociaż sama wiem, że zaczynając dopiero starania wchodzi się w to z nadzieją i nie myśli o wyszukiwaniu problemów, których może nie być
Chyba zależy od podejścia
Ja uwielbiam się badać te wszystkie badania, artykuły medyczne, leki, suplementy chyba mnie kręcą Nie mogłabym się bez tego starać Ale Ty już o tym wiesz

Cytat:
Napisane przez migotka_m Pokaż wiadomość
Cieszę się, że mój też nie ma problemu z badaniami. Raz, że wiem, że z nim wszystko dobrze, a dwa... czuję, że nie jestem z tym wszystkim sama, że nie tylko ja muszę za przeproszeniem świecić dup*ką, dawać się kłuć i martwić jak coś wychodzi nie tak. Łatwiej mi kiedy robimy badania razem.

Kciuki za seminogram Będzie dobrze!
U nas była ta różnica, że w wynikach Tż'a nic nie było dobrze
Skompletowałam witaminki i po 72 dniach wyniki były 20x lepsze Może teraz będą jeszcze lepsze i niech ta morfologia plemników się poprawi, bo mnie stresuje Dziękujemy za kciuki

Cytat:
Napisane przez cicci Pokaż wiadomość
A niektorzy lekarze są tak wnerwiający, że jedyną odpowiedzią na nasz problem jest: proszę się nie spinać to zajdzie pani w ciążę
No to ja ze swoim lekarzem dobrałam się idealnie, on też lubi badać i nie robi nic na czuja A u nas jest co badać, bo ja mam pcos a Tż 2% prawidłowych plemników

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując