2007-07-03, 12:26
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 108 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy, kosmetyki prof do włosów, pielęgnacja , kolorówka i inne... zapraszam
Cytat:
Napisane przez KENZO
4.Kerastase Age Recharge Masque - maska 500ml - ubytek to z 2%- swietne oceny na KWC, nadaje sie rowniez do cienkich włosow, nie obciaza.
8.Fekkai Glossing Cream- bogaty krem nablyszczajacy do stylizacji z oliwa z oliwek , dodaje blasku, swietnie eliminuje puszenie i wygladza wlosy, mozna uzywac na mokre i suche wlosy, wystarczy odrobina, jest piekielnie wydajny, ubytek to 50%
12. Serum Fekkai z serii Technican Color Care- serum zamyka łuske wlosa, silnie nablyszcza , wygładza i ochrania kolor, ale nadaje sie równiez do niefarbowanych wlosow - ja takie posiadam i dla mnie jest rewelacyjne , jest niesamowicie wydajne, naprawde tak jak zapewnia producent wystarczy 2-3 krople dla spektakularnego efektu, przecudnie pachnie i zapach długo sie utrzymuje, z 125ml ubytek to 10%
|
może coś u mnie niekoniecznie za wszystko oczywiście 
jaką konsystencję ma 12. Serum Fekkai z serii Technican Color Care ?
PS. gdyby udało Ci sie coś znaleźć i dosżłoby do wymiany, to mam pytanie czy z 1. Farouk Tone & Shine - silver minx- mogłabyś zrobić małą odlewkę, tak na wypróbowanie ?
Edytowane przez Madlaine
Czas edycji: 2007-07-03 o 12:49
|
|
|