2014-06-19, 20:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Cytat:
Napisane przez astra85
no leci  a Ty juz po studiach?
|
Prawie 
Cytat:
Napisane przez ParoleParole
Hej, to jak nowy watek to dołaczę.
Na wpisowe wrzucam fotke swoich włosów.
Eh nie ma to jak cieniowanie każdy innej długości.
|
A to ciachnij raz a dobrze 
Czesc!
Cytat:
Napisane przez trinee
Byłam na pogrzebie. Ale już się umówiłam, że przyjadę w lipcu, w jakiś weekend.
|
Uh 
Mazury sa przepiekne, tez bym pryjezdzala.
Cytat:
Napisane przez Maryha_ah
Byłam dziś nad tą wodą, pogoda dopisała  kąpaliśmy się w jeziorze, smażyliśmy grilla, takie jednodniowe wakacje  zalew jest 20 km od miasta, także niedaleko, a miejscówka nieznana i pusta  słońca było mało, dużo chmur, a ja przypaliłam się jak prosie z tyłu ud, bo zapomniałam je posmarować  nigdy w życiu na największym słońcu nie dostałam nawet maluteńkich poparzeń. Dziś słońce było jak dla mnie marne, a kawałek niefiltrowany mam spieczony jak bekon z grilla  teraz widzę, że ramiona i plecki, które filtrowałam 30 tez się trochę przysmażyły. Jedynie buzia nietknięta, ale trzy razy kładłam 50 powtarzając sobie: nie chcesz blizn, nie chcesz blizn  Mam nauczkę, żeby nabrać pokory do izoteku i szorować po zapas filtrów bo w domu się nie dam zamknąć. Dobrze, że nauczka zdarzyła się na kiepskim słońcu bo mogłoby być ładne kuku z tego.
|
Jejku, zazdroszcze wypadu, ja ostatnio ciagle w pracy i za komputerem... 
Cytat:
Napisane przez Maryha_ah
A. W ogóle to dziś nad to jezioro jechaliśmy starym merolem kolegi. Auto ma ponad dwadzieścia pięć lat, ma w środku drewniane wykończenie i szeroką, wielką kanapę z tyłu, nie rozpędza się za bardzo powyżej setki, ale klimat, meeega samochód! i jeszcze miał tą wieelką kierownice starego typu 
|

Cytat:
No, ja na wątku zapuściłam kłaki prawie po pasa teraz ścięłam do końca szyi, zafarbowałam na ciemno i mocno wycieniowałam
|
Maryha, pokaz, prosze 
Cytat:
Napisane przez Bellitudoo
(...)  Dziś chciałam sobie pokręcić, ale Tż nie pozwala, bo jeszcze noga mnie pobolewa i mnie pilnuje. Leżę większość dnia z lodem i nogą na poduszcze. Leżenie jest męczące 
|
Co sie sie stalo?
|
|