Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Czesc dziewczyny 
Wstalam niedawno, chyba sie wyspalam hehe 
Te kotlety sojowe chodza za mna na okraglo mimo iz ostatnio jadlam. Czyzby zmiana jadlospisu z rybki na soje? Hehe 
Ja uwazam ze do porodu trzeba miec dobre nastawienie bo jest poprostu latwiej zniesc czlowiekowi pewne rzeczy. Trzeba miec swiadomosc ze bedzie bolec jak cholera ale to jest do przezycia a kazdy skurcz przybliza nas do wydania na swiat tej cudownej istotki ktora w sobie nosimy 
Przynajmniej ja tak do tego podchodze 
Lozeczko mam standardowe, nowe o wymiarach 120x60, bez szuflady, z tqtzystopniowa regulacja wysokosci i trzema wyciaganymi szczebelkami. Materac to gryka-pianka-kokos. Niby najlepszy teraz w tej cenie nie przesadzonej. A uczulic moze wszystko i te skladniki co sa w tym materacu i kurz ktory sie zbiera i wilgoc w domu takze nie ma tez co tak panikowac. Bedzie dziecko uczulone to sie zmieni materac 
Powiem wam ze ja tez nie lubie pozyczac.. jeszcze zalezy komu, bo siostrze albo mamie czy babci to ok ale tak innym ludzia tn nie bardzo i raczej tego nie praktykuje. Tak samo np teraz padly propozycje ze jakas tam kolezanka mamy moze mi pozyczyc jakis wyparzacz do butelek i przewijak. Ja powiedzialam ze moze mi to albo odsprzedac jak cos albo dac. Nie chce pozyczac bo potem cos sie zepsuje i bede musiala odkupic i sie glupio tlumaczyc a ja tego nie lubie
|