Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-20, 21:46   #912
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Mamma mia, u nas NIGDY nie zrobil nic na nocnik...fakt, ze nie sadzam go zbyt czesto- moja wina. CHyba przejme Twoją taktyke. Masz bardzo mądre dziecko.
malpka i monika przepraszam, ze Was nie zaprosilam ale przez te Kacprowe sensacje zdrowotne zupelnie zapomnialam...
w moczu wyszły podwyzszone monocyty i dosc liczne bakterie...ale jak szlam do lekarza to jeszcze nie bylo wyników...wiec mam doniesc w poniedzialek. K dostal na niska hemoglobine żelazo 2x3ml przez miesiac i potem do kontroli. na miesiac na pewno spokoj ze szczepianiami. gorączka moze przez zęby, ale i wysypka sie nasilila...nie woiadpmo czy to powiązane...od 6 rano po paracetamolu bylo ok o 17.00 znow 38,4
i poszedl mig...

wyjelam torbe z zabawkami schowaną 2 tygodnie temu i....nie mam dziecka
ja w sumie od kiedy kupiłam nocnik sadzam go co zmianę pieluchy. jeśli jesteśmy w domu, albo u moich rodziców, gdzie też J. ma nocnik i jest odpowiednia pora to zawsze sadzam. dlatego nie lubię przewijania w terenie, bo jest problem..

ja i tak bym się dziś nie wybrała nigdzie, nie nadaję się jeszcze na wyjścia przez te zęby...

zdrowia dla Kacpra

ja niby nie chowam zabawek, bo stoją w pudłach, ale J. do nich raczej rzadko zagląda. ciągle bawi się samochodzikami i podwoziami od pociągu z duplo. jak wyjmę mu inną zabawkę, którą dawno się nie bawił, olewa ją i leci po jakiś samochodzik. ewentualnie gryzaki powróciły do łask, bo zęby idą (w sumie dopiero zaczął się nimi interesować, bo jak szły pierwsze zęby wolał nas gryźć)

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Monika, Zosia sygnalizuje, że chce qpkę-czasem jak już prawie w pampieale i tak wysadzam żeby dokończyła. Siuśki z łapanki. Ciśnienia jakiegoś nie mam na to, cieszę się że coś się udaje. A Ona sobie potem brawo bije, a jak spuści wodę to mega zaciesz. I oczywiście obowiązkowe papa.
Brawa dla J

Zosia od Puszka Megi chyba zgapiła:co to, kto to-tzn u Niej to brzmi:cio toooooo, koto?I tak cały dzień a potem dojdzie, a dlaczego, po co?
ja ciśnienia też nie miałam i nadal nie mam, systematycznie sadzałam i przyzwyczaiłam się już, że tak dobrze mamy z nocnikiem.
J. lubi patrzeć co zrobił...

za mówienie. u nas takie zwroty to może za rok
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora