Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-21, 21:12   #265
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ja właśnie to oglądam bo tz usypia i kąpie dziś małego za mnie bo wczoraj była jego kolej ale był bardzo zmęczony po pracy więc go wyręczyłam. Choć dziś jeczał że chce mecz ale nie ma tak dobrze
kiedy sie skoncza te mecze?

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Tz usypia leośka. Oby sie udało ogólnie to jesteśmy pod ścianą bo on nie moze sie obejść bez cyca ani zasnąć bez niego, a mi sie pokarm kończy. To jest dla mnie bardzo bolesne jak on chce cos ciągnać a jest pusto znaczy boli mnie to a nie ze mi przykro. Sama jestem sobie winna za taka sytuację laktator nic nie ściągnał po 4h od karmienia. A leos jakis rozdrażniony, moze przez to ze głodny. Trudne sprawy. i dlaczego ja
bo tu jest napewno ukryta prawda

na pewno dacie rade go oduczyc zasypiania bez piersi tylko tak jak tu juz nie raz pisano ze trzeba tylko byc silnym i sie nie poddawac od razu

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

Edytowane przez czaszka_
Czas edycji: 2014-06-21 o 21:24
czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora