Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-21, 23:39   #269
rollercoaster_86
Raczkowanie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Hej Mamusie!!! Mam takiego stresa w trakcie pisania tego postu, jak nie wiem co ale w końcu chciałabym dołączyć do tak elitarnego grona Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do siebie.

W skrócie: jak tylko dowiedziałam się o ciąży, to zaczęłam udzielać się na kafeterii,ale że tam niestety atmosfera była co najmniej dziwna, szybko zrezygnowałam. Brakowało mi jednak "kontaktu" z ciężarówkami i odnalazłam Was, jednak zrażona poprzednim forum, tylko czytałam i zawsze brakowało mi odwagi, żeby cos napisać. także od 4 miesiąca ciązy jestem z Wami, a ujawniam sie teraz Rychło w czas

Moja córeczka Antoninka (Antosia to super imie, oby małż Motyla, ją przekonał ) urodziła się 8 października, przez cc (nie chciała się obrócić), termin porodu na 19 października. Ważyła 2970, mierzyła 54 cm Jest przeeeeeecudowna!!! Przesypia całe noce, mamy 2 ząbki, kp do 7 miesiąca, teraz już mm, pełza po całym domu, próbuje raczkowac, ale sie poddaje i pełza dalej

I od razu ślę ogromneeee buziaki dla wszystkich wątkowych dzieciaczków i ich cudownych mamuś!
rollercoaster_86 jest offline Zgłoś do moderatora