Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-22, 09:05   #298
kahunia
Zadomowienie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
dzeiwczyny macie jakiś pomysł jakie badania zrobic adiemu
chodzi o to ż ema już 4 latka jest wulkanem energii ale tylko na chwilę ...szybko sie meczy ,bolą go nóżki , potrzebuje snu w dzięń a mimo to szybko zasypia w nocy ...wczoraj mnei rozwalił bo był17 a on sie pyta czy długo jeszcze bedzie dzień /myślałam że nie chce iść szybko spać / ...mówie mu że długo a on mi z eon chce noc bo chce spać w nocy budzi się z płaczem że bolą go nóżki ....tak jakby miał skurcze alebo nie wiem co ...kilka razy mu dawalam przeciwbólowe w nocy zeby mógł spac ....zażywa witaminy ..w zimie pije tran. jak z nim byłam u ortopedy to mówiłam o tym ze bolą go nóżki ale w sumie nic na to nie powiedział...że jest to normalne jak dziecko rośnie/ bóle wzrostowe/. raz jest z tym spokój a za jakiś czas znowu budzi sie w nocy z płaczem
w tym tyg bedę sie próbowala dostać do pediatry prywatnie
może macie jakieś pomysły
tak może być mój bratanek miał to samo, pobudki w nocy i płacz ze go nozki bola, z tego co wiem to minelo samo ale moge jeszcze dopytac

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora