Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - technik usług kosmetycznych - Gdańsk
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-23, 17:09   #1
magdaa44
Raczkowanie

technik usług kosmetycznych - Gdańsk

Witam, zwracam się z prośbą o pomoc w wyborze dobrej szkoły policealnej na kierunku technik usług kosmetycznych w Gdańsku Zależy mi, żeby szkoła była darmowa (chodzi mi o to aby wypowiedziały się osoby kończące ten kierunek w Gdańsku albo innych miastach popularnych szkół typu progres, żak czy jakieś inne). Studiuje jeszcze dziennie ale kierunek totalnie nie moja bajka się okazało, chociaż nie rzucę teraz przed końcem, dlatego szkoła musi być darmowa gdyż nie dam rady finansowo. Najbardziej interesują mnie metody depilacji, czy ujędrniania, pozbywania się tkanki tłuszczowej itd. Wiem, że na kierunku technik usług kosmetycznych w wielu szkołach największy nacisk jest na paznokcie, mnie nie bardzo ciekawi ta dziedzina i myślę, że stylistek paznokci jest aż przesyt na rynku, oczywiście chciałabym nauczyć się podstaw ale żeby w szkole nie wałkować przede wszystkim tego, tylko żeby nauczyć się nowych ciekawych dziedzin, które dopiero wchodzą na rynek i będą przyszłościowe Jaką szkołę polecacie?
magdaa44 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując