2014-06-24, 10:23
|
|
Ash nazg durbatulûk
|
Dot.: Problem z wyborem kierunku studiów.
Witaj w klubie Kiedyś myślałam, że jestem typową humanistką, bo pasjonowałam się historią i byłam bardzo dobra z polskiego. W liceum pozostała fascynacja historią, ale lekcje polskiego były dla mnie męką. Więc zmieniłam całkowicie kierunek i zaczęłam się uczyć geografii. I odkryłam, że jestem całkiem z niej dobra. Przez cały rok byłam pewna, że pójdę na gospodarkę przestrzenną na Politechnikę Gdańską, ale zmieniłam niedawno plany i w rekrutacji wpisałam ją dopiero na 3. miejsce, po przeczytaniu mnóstwa for, przejrzeniu ofert pracy, podpytaniu znajomych. Lepiej późno niż wcale Startuję teraz na inne kierunki na PG, którymi poniekąd również się interesuję, ale mam większe obawy, czy się utrzymam. Ale z tego, co widzę po znajomych, jak choć trochę ogarnia się matmę i ma się więcej chęci, to da się radę. Jedna koleżanka na maturze zdawała historię, matmę P, dostała się na transport na PG i jest już na III roku Spróbuj, bo możesz później żałować, że tego nie zrobiłaś. Do odważnych świat należy
|
|
|