Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-24, 11:37   #724
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII

Mój mąż jest niereformowalny Zostawiłam sobie w kartonie ociupinkę mleka do kawki na później i co? Oczywiście, że wyżłopał Rozumiem, że gdyby miał jakąś bułę słodką do tego mleka itp., ale nie po prostu wyduł tego łyczka z kartonu, bo mu się pić chciało

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość

odpoczywaj ile wlezie nie ma żartów z bólem brzucha.
Ja wracam właśnie od gin i jakoś mi smutno. Fasolka jest ale troszkę mała jak na swój wiek, mamy tydzień opóźnienia, echo serduszka tez jeszcze b słabiutkie. Lekarz już zakomunikował że będzie leżing od połowy ciąży bo niewydolność szyjkowa jest, a teraz fenek dostępny tylko w kroplówkach w szpitalu proponował l4, no ale ja jeszcze na macierzyńskim... od dziś szukam pracownika, ciężko mi będzie bez pracy no ale co zrobic
miłego dnia mamusie, lecę do roboty
Bądź dobrej myśli i oszczędzaj się

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
I tak Was czytam i jak zwykle nie jarzę. To jak jest z tym mm na noc?jak się dziecko obudzi to się nie daje?każde dziecko,czy tylko z ząbkami?sorki za głupie pytanie, ale nigdy nie miałam większej styczności z mm, nie wgłębiałam się w temat.
dobre pytanie!
przecież dzieci jedzą w nocy a jak mi mały zaśnie przy butli na noc to też nie otwieram mu paszczy i nie rozbudzam go myciem zębów fakt, że na razie ma tylko dwa

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Dobra słyszę mojego bąka małego koniec drzemki idziemy się szykować do wyjścia
my idziemy po obiedzie
ps. dostałaś linka od mego TŻ i priva ode mnie?

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora