2014-06-24, 11:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo! Mamy IX-X 2013 cz. XII
Mój mąż jest niereformowalny Zostawiłam sobie w kartonie ociupinkę mleka do kawki na później i co? Oczywiście, że wyżłopał Rozumiem, że gdyby miał jakąś bułę słodką do tego mleka itp., ale nie po prostu wyduł tego łyczka z kartonu, bo mu się pić chciało 
Cytat:
Napisane przez logoasia
odpoczywaj ile wlezie  nie ma żartów z bólem brzucha.
Ja wracam właśnie od gin i jakoś mi smutno. Fasolka jest ale troszkę mała jak na swój wiek, mamy tydzień opóźnienia, echo serduszka tez jeszcze b słabiutkie. Lekarz już zakomunikował że będzie leżing od połowy ciąży bo niewydolność szyjkowa jest, a teraz fenek dostępny tylko w kroplówkach w szpitalu  proponował l4, no ale ja jeszcze na macierzyńskim... od dziś szukam pracownika, ciężko mi będzie bez pracy no ale co zrobic 
miłego dnia mamusie, lecę do roboty 
|
Bądź dobrej myśli i oszczędzaj się  
Cytat:
Napisane przez butterfly20
I tak Was czytam i jak zwykle nie jarzę. To jak jest z tym mm na noc?jak się dziecko obudzi to się nie daje?każde dziecko,czy tylko z ząbkami?sorki za głupie pytanie, ale nigdy nie miałam większej styczności z mm, nie wgłębiałam się w temat.
|
dobre pytanie! 
przecież dzieci jedzą w nocy a jak mi mały zaśnie przy butli na noc to też nie otwieram mu paszczy i nie rozbudzam go myciem zębów fakt, że na razie ma tylko dwa 
Cytat:
Napisane przez gorgulek
Dobra słyszę mojego bąka małego  koniec drzemki  idziemy się szykować do wyjścia 
|
my idziemy po obiedzie 
ps. dostałaś linka od mego TŻ i priva ode mnie?