Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-24, 13:38   #1104
nmartyna
Zadomowienie

Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5

Cześć dziewczynki
po wczorajszej wizycie u lekarza Małż chyba oszalał jak mu powiedziałam, że gdy tylko gorączka się pojawi mam się od razu zgłosić, to łaził za mną z termometrem i co 5 minut! mierzył mi temperaturę! Przy 37 st. chciał mnie wozić do przychodzi no i mimo, że wczoraj na dworze było ciepło, to ten napalił w piecu, żebym nie marzła i jeszcze bardziej się rozchorowała. Głupolek kochany

Przywiozłam dzisiaj cały karton wysoki na ok 130 cm z ubrankami, jutro będę przeglądać wszystko co mam i segregować rozmiarami

elffirka kochany ten Twój Tż wszystko się ułoży, bo macie siebie nawzajem

małaPaulina u nas po tych naszych wyjazdach też kiepsko z kasą za dużo wydaliśmy i w tym miesiącu już zakupów nie będzie, dobrze, że z ZUSu pieniądze przyjdą jeszcze w następnym miesiącu, to kupi się resztę dla Lenusi. A powiem Ci, że dobrze, że włoski sobie podcięłaś, bo wiem, jak to poprawia humor I nie martw się, bo u Was też na pewno wszystko się ułoży i zdążysz przygotować wszystko dla Maleństwa

Niestabilna przetrzymasz remont podłogi, a później będziesz się cieszyła efektami

Co do spania po porodzie, to Małż będzie spał normalnie ze mną w sypialni.
Tylko prosił, żeby Malutka nie spała z nami, bo boi się, że ją zgniecie. Jak w łóżeczku nie będzie chciała spać, to mamy awaryjnie dostawkę do łóżka
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora