Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-24, 13:51   #1057
Lilotka
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez slomka Pokaż wiadomość
heja

tu też zakciukuję Lilotka i Nowa

przyszedł dzisiaj do nas zwrot podatku ale będzie mnie to cieszyć jak w domu wszyscy wyzdrowieją, bo jakiś nawrót mamy
Dziękuje za Moje tez dla WAS za szybki powrót do zdrowia
I zazdraszczam zwrotu podatku Bym zaszalała za jakąś dodatkową kasę

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Kupiłam na licytacji na allegro 4 pak pajacyków Next, który miał być nowy. Okazało się, że są z SH, niemiłosiernie śmierdzą i są uszkodzone

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Nie wiedziałam, że to obowiązywało od jakiegoś rocznika. Widzę, że akurat ode mnie zaczęło się

Bym chyba z@☠☠☠@ł@ jakby mi ktoś taki nr wystawił i na pewno w komentarzu bym nieźle za takie świństwo pojechała a sprawę zgłosiła do allegro. O!
W Polsce obowiązkowe szczepienie przeciw różyczce wprowadzono w 1988 roku – szczepione były jedynie dziewczynki, podawano jedną dawkę szczepionki w 13. roku życia.

Isgaard jeśli w `88 nie miałaś jeszcze 13 lat na pewno byłaś zaszczepiona.

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora