2014-06-26, 11:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg
Cytat:
Napisane przez izula1987
Cześć!
Jestem Iza i chcę razem z wami zawalczyć 
Mam 27 lat, 164 cm wzrostu i UWAGA!!! 95 kg.
|
Witam w naszych szeregach i mam nadzieję że z nami uda Ci się zgubić zbędne kilogramy 
Przy okazji co to za chlebek który ma tylko dwa składniki, wodę i mąkę, jaka firma?
Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ
Dzięki  kalorii dużo nie ma, ale kurde to nie dla mnie no... nie przełamię się i łososia nie ruszę, a o jakich kolwiek oliwkach czy oliwie mogę zapomnieć 
|
Widzę że dużo osób z waku nie tknie oliwek, ja również ale mysle że przepis amidale (świetny, dziękujemy bardzo za fotorelacje!) będzie smaczny również z inna rybką i bez oliwek 
Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka
Dziewczyny kupiłam sobie Jogurt naturalny ŁAGODNY znanej firmy Dano.
Skład na 100 g
69 kcal
Tłuszcz 3,0 g
Węglowodany (w tym cukry) 5,8 g
białko 4,6 g
To co mnie poraziło to, to że w jogurcie naturalnym jest więcej cukru niż białka.
|
Jogurty naturalne nie są zbyt dużym źródłem białka, tak samo jak i mleko z którego się je robi. Np w szklance mleka 2% jest ~11,5 g węglowodanów i niecałe 8 g białka 
Najlepiej unikać tych z mlekiek w proszku w składzie, a jeść z prawdziwego mleka
Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon
poprosze o baty!
dziś sniadanko kromka czarnego ziarnistego
lód, hot dog z orlenu 
bułka z masłem i pół laski kiełbachy poskiej(swojego wyrobu) 
3 kawy chyba
ogólnie nie jadłam zdrowo dobre 2 tygodnie, i mam zal do siebie, siłownie otworzą mi dopiero od 1 wrzesnia!
czuje sie podle ,dostałam @ i czuje sie balonowo 
Obiecuje poprawę prosze o rozgrzeszenie 
|
Mówisz chcesz baty? Proszę bardzo za niezdrowe jedzenie!
Ale silna jesteś, masz dużą motywację więc napewno szybko na właściwe tory powrócisz 
Cytat:
Napisane przez aamidale
Ja się odchudzam od 19 maja. Moja waga wyjściowa to było gdzieś koło 106 kilo, zważyłam się po pierwszych dwóch tygodniach zamiast od razu  w sobotę ważyłam koło 94.
|
Wow, w ponad miesiąc schudłaś już 12 kg, wielkie gratulacje, po zdjęciach widać spoooorą różnice 
Ja melduję dziś na śniadanie:
1 kropka pełnoziarnistego chleba z masłem orzechowym
na drugie śniadanie serek wiejski z pomidorem
Od 30 czerwca w lidlu tydzień amerykański, jak ktoś lubi masła orzechowe to jak najbardziej polecam lidlowe, super stosunek ceny do jakości i aż 95% orzechów 
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------
Cytat:
Napisane przez bebemwls
Ja już po rowerze i chyba zaraz znowu zacznę rundkę,bo wkręciłam się w serial
O mam pytanie jak myślicie pasowałaby mi taka fryzurka? Oczywiście chodzi o ścięcie,bo nie farbuje włosów.
Załącznik 5719707
|
Jaki serial Cie tak wciągnął? Moje wszystkie się pokończyły, szukam jakiegoś nowego fajnego serialu 
Ja nie lubię takich ścięć, szkoda by mi było włosów na aż tak mocne cieniowanie, zreszta pewnie trzeba by bylo je non stop prostować bo by się wywijały. Ale czy będą pasować to nie potrafie ocenić, nie jestem w tym dobra
|
|
|