2014-06-26, 12:17
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg
Cytat:
Napisane przez mamdwaoka
W tym roku w Jelitkowie, wcześniej na Stogach 
|
Jelitkowa nie cierpię strasznie gęsto i od "brudnej" strony , za to kocham Stogi i wszystko w stronę Krynicy, zawsze miałam wrażenie że jest sporo czyściej no i bursztynu wyrzuca od groma a w stronę Sopotu mniej ...Szkoda że tyle plaży Stogów zabrali na budowę tego portu, Przedtem tam było jeszcze piękniej.
Strasznie tęsknię za Gdańskiem  
No i pojechałam sobie, do d*py na raki 17 stopni i chmury, ja lubię chłód ale bez przesady 
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------
Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka
Gratulacje, świetnie wyniki,    się należą.
|
Dziękuję, trud podwójny czasami bo niektórzy nie za bardzo dobrze patrzą na kobietę - technika informatyki
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------
Cytat:
Napisane przez bebemwls
Ja już po rowerze i chyba zaraz znowu zacznę rundkę,bo wkręciłam się w serial 
Właśnie wstawiłam kurczaka i mam jakąś godzinkę do przygotowania ziemniaków tak więc jaaaadeee
O mam pytanie jak myślicie pasowałaby mi taka fryzurka? Oczywiście chodzi o ścięcie,bo nie farbuje włosów.
Załącznik 5719707
|
Musiałabyś mi dać zdjęcie jak masz twarz w taki sposób ustawiony jak ta dziewczyna, spróbuję zrobić w programie i Ci wyślę to sama ocenisz Tylko nie obiecuję cudów bo jam jest samouk kompletny ale coś tam umiem [nie martwcie się, na wizaz się nie "odchudzam" programami  ]
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------
Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892
Wow, w ponad miesiąc schudłaś już 12 kg, wielkie gratulacje, po zdjęciach widać spoooorą różnice
Jaki serial Cie tak wciągnął? Moje wszystkie się pokończyły, szukam jakiegoś nowego fajnego serialu 
|
Hej, myślałam dziś właśnie gdzieś się podziała Dziękuję, póki co dążę do takiej sylwetki jak Ty masz Jeszcze mi spoooro brakuje 
Jakie seriale lubisz? Ja znam dosyć dużo, jestem nałogowym serialopożeraczem! [przy tym pozerałam też różne rzeczy ]
|
|
|