Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Schudnąć 20 - 30 kg
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-06-26, 12:17   #2011
aamidale
Rozeznanie

Dot.: Schudnąć 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Pokaż wiadomość
W tym roku w Jelitkowie, wcześniej na Stogach
Jelitkowa nie cierpię strasznie gęsto i od "brudnej" strony , za to kocham Stogi i wszystko w stronę Krynicy, zawsze miałam wrażenie że jest sporo czyściej no i bursztynu wyrzuca od groma a w stronę Sopotu mniej ...Szkoda że tyle plaży Stogów zabrali na budowę tego portu, Przedtem tam było jeszcze piękniej.
Strasznie tęsknię za Gdańskiem

No i pojechałam sobie, do d*py na raki 17 stopni i chmury, ja lubię chłód ale bez przesady

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Pokaż wiadomość
Gratulacje, świetnie wyniki, się należą.

Dziękuję, trud podwójny czasami bo niektórzy nie za bardzo dobrze patrzą na kobietę - technika informatyki

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez bebemwls Pokaż wiadomość
Ja już po rowerze i chyba zaraz znowu zacznę rundkę,bo wkręciłam się w serial
Właśnie wstawiłam kurczaka i mam jakąś godzinkę do przygotowania ziemniaków tak więc jaaaadeee

O mam pytanie jak myślicie pasowałaby mi taka fryzurka? Oczywiście chodzi o ścięcie,bo nie farbuje włosów.

Załącznik 5719707
Musiałabyś mi dać zdjęcie jak masz twarz w taki sposób ustawiony jak ta dziewczyna, spróbuję zrobić w programie i Ci wyślę to sama ocenisz Tylko nie obiecuję cudów bo jam jest samouk kompletny ale coś tam umiem [nie martwcie się, na wizaz się nie "odchudzam" programami ]

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Wow, w ponad miesiąc schudłaś już 12 kg, wielkie gratulacje, po zdjęciach widać spoooorą różnice

Jaki serial Cie tak wciągnął? Moje wszystkie się pokończyły, szukam jakiegoś nowego fajnego serialu
Hej, myślałam dziś właśnie gdzieś się podziała Dziękuję, póki co dążę do takiej sylwetki jak Ty masz Jeszcze mi spoooro brakuje

Jakie seriale lubisz? Ja znam dosyć dużo, jestem nałogowym serialopożeraczem! [przy tym pozerałam też różne rzeczy ]

27.02.2012
aamidale jest offline Zgłoś do moderatora