2014-06-26, 15:37
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 18
Cytat:
Napisane przez waniliowa_mama
Gagaczku, napisz mi proszę, co już możesz robić po operacji?
Dziewczyny, kiedy można prowadzić samochód?
|
Hej kochanie u mnie te poczatki tez byly okropne, bol niemilosierny. Teraz duzo lepiej. Samochodem juz jezdzilam ale wrzucenie wstecznego to nadal bol. W domu moge zrobic juz prsktycznie wszystko procz dzwigania i podnoszenia rak do hory. Nadal szbko sie mecze i mam niesamowite napady bolu plecow i karku. Wciaz spie na siedzaco ale juz latwiej mi sie podniesc.
Opuchlizna z brzucha juz mi zeszla.
Jutro mam zdjecie szwow..
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------
Cytat:
Napisane przez jaccom
Witam się z Wami dziewczynki 
Agatka, Entropia kachula, Seba, Sylwus,  )) jak cudownie Was widzieć po przerwie 
Dziękuję Wam za komentarze, Weteranka - tobie również  )))
Kurcze Entropia, szkoda, że nie mogłam wtedy na twoją op. przyjechać ...szkoda, że razem a Agatką jesteście niezadowolone ... Faktycznie to co się czyta, jest niedorzeczne - Agatka 3 lipca niedługo, wię jak pisała koteczka przygotuj sobie cały arsenał.... i zastrzel swojego dr. pytaniami. To ty jesteś pacjentką i ty płacisz, więc wymagaj i nie miej skrupułów.
buziaki dla wszystkich dziewczyn 
|
No szkoda ze nie wpadlas do Entropii bo moze bysmy sie tez poznaly. Ja w dniu jej operacji mialam konsultacje i zajrzalam poznac sie z nia jak byla juz po. Swietna z niej laska.
ENTI pozdrawiam, buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
Czas edycji: 2014-06-26 o 15:39
|
|
|